Competițiile din perioada 2-29 martie anulate de organizatorii ATP sunt următoarele:
  • Challenger Quijing (2-8 martie)
  • Challenger Zhuhai (9-15 martie)
  • Challenger Shenzhen (16-22 martie)
  • Challenger Zhangjiagang (23-29 martie)
Cotidianul francez L’Equipe susține că nu doar turneele de tenis vor fi anulate din cauza coronavirusului. În aceeași situație se află și competițiile de anvergură de schi, printre care se numără și etapa de Cupă Mondială programată în perioada 15-16 februarie, la Yanqing.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022 LIVE BLOG | Halep, Cîrstea și Begu, în turul 2. Surpriză uriaşă la Melbourne
PESTE O ORĂ
https://i.eurosport.com/2020/01/29/2764883.jpg

Mai multe evenimente au fost anulate din cauza coronavirusului

În urmă cu trei zile, șeful executivului Regiunii Administrative Speciale Hong Kong, Carrie Lam, a anunțat că maratonul de la Hong Kong va fi anulat din cauza epidemiei de coronavirus.
Evenimentul care urma să aibă loc la data de 7 februarie ar fi adunat peste 74.000 de participanți la trei evenimente diferite: cros de 10 kilometri, semi-maraton și maraton.
Coronavirusul și-a pus amprenta și asupra fotbalului, după ce BBC a anunțat că naționala de fotbal feminin a Chinei a intrat în carantină. Jucătoarele asiatice au ajuns la Brisbane în urmă cu câteva zile, unde urmau să participe la turneul preliminar pentru Jocurile Olimpice din vară.
Odată ajunse în Australia, acestea au fost suspectate că au contactat virusul și au intrat în carantină. După mai multe analize, s-a dovedit că jucătoarele nu au fost contaminate.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 7 MINUTE
Tenis
Australian Open 2022: Rezumatul partidei Sorana Cîrstea - Petra Kvitova
ACUM 34 MINUTE