Deși s-a vindecat complet de boală, Grigor Dimitrov a anunțat că resimte din plin urmările infectării cu coronavirus și nu e sigur dacă va merge în Stele Unite pentru a participa la US Open, turneu care ar urma să înceapă pe 31 august.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837689.jpg

Dimitrov: ''Sun zile în care sunt epuizat''

Rolex Monte-Carlo Masters
Pauza de toaletă, cheia succesului la Monte Carlo pentru Davidovich Fokina: "M-am bazat pe asta!"
16/04/2022 LA 19:11
După ce a participat la controversatul turneu Adria Tour, organizat de Djokovic, bulgarul a fost infectat cu coronavirus, iar apoi a petrecut 20 de zile în izolare și a mărturisit că acest lucru l-a afectat foarte mult, deși după ce a confirmat că este pozitiv, s-a simțit bine.
Tenismenul de pe locul 19 ATP a admis într-un interviu acordat cotidianului francez L'Equipe că starea sa de sănătate nu este tocmai bună: "Am pierdut trei kilograme și sunt zile în care sunt bine, dar în altele mă simt foarte epuizat".
Dimitrov a mai spus că în zilele în care a suferit de această boală și-a pierdut gustul și mirosul și nu a putut respira normal.
https://i.eurosport.com/2019/09/02/2668193.jpg

Prezența la New York e în pericol

"Mintal nu este ușor. Oamenii trebuie să știe că acest lucru se poate întâmpla, că se poate întâmpla oricui și că trebuie să înveți să trăiești cu asta. După o săptămână de antrenament, încă nu sunt pregătit să joc la cel mai bun nivel al meu", a declarat tenismenul bulgar.
Despre participarea la US Open, Dimitrov a fost rezervat dar a spus că există foarte multe necunoscute în privința organizării unui astfel de turneu într-un oraș grav afectat de pandemia de coronavirus: "Există încă multe întrebări, cum ar fi carantina și există puține răspunsuri momentan."
Mai mulți jucători importanți din circuitele ATP și WTA și-au manifestat îngrijorarea în privința pericolului care i-ar paște dacă vor merge la US Open, iar unii dintre ei chiar au anunțat că vor lipsi la această ediție a turneului de grand slam.
Rolex Monte-Carlo Masters
Davidovich Fokina, turneul carierei: E în finală la Monte Carlo, după o victorie uriașă cu Dimitrov
16/04/2022 LA 14:33
Rolex Monte-Carlo Masters
Davidovich Fokina-Dimitrov & Zverev - Tsitsipas, în Final 4 la Monte Carlo! Sâmbătă aflăm finaliștii
15/04/2022 LA 21:02