Articol scris de Timeea Franțescu
Din cauza accidentării la picior suferite în timpul turneului de la Roland Garros, Rafael Nadal a fost nevoit să se retragă de la US Open. Ibericul s-a reîntors pe teren la Washington, însă accidentarea s-a agravat, nereușind, astfel, să participe la ultimul turneu de Grand Slam al anului.
Fostul campion Mats Wilander declară că vestea retragerii spaniolului i-a stârnit îngrijorări. Nu vede această accidentare ca fiind motivul unei posibile încheieri a carierei, însă nici nu crede că sportivul se va mai ridica la același nivel, odată cu înaintarea în vârstă.
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 18 ORE
"Sunt trist și totodată îngrijorat, dar cred că va tot continua să revină până la un anumit punct. Perioada marilor victorii s-ar putea termina, însă nu se va opri din a umple tribunele cu fani. Mai sunt câțiva ani până nu va mai reuși să facă acest lucru", a declarat Wilander.

Nadal - posibil final de carieră cu doar 20 de trofee de Grand Slam, consideră Wilander

Fostul campion nu crede că ibericul va fi capabil să mai cucerească vreun titlu de Grand Slam, însă va continua să lupte pentru fiecare meci.
"Începem să ne obișnuim cu faptul că vor exista mai multe momente în care să nu joace. Încearcă, dar totuși nu o poate face, pare că odată cu trecerea fiecărui an va juca tot mai puțin. S-ar putea să nu mai cucerească trofee de Grand Slam, însă, văzând modul în care evoluează spaniolul la Roland Garros, nu putem spune că perioada de glorie se va încheia curând ", a mai adăugat Wilander.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
IERI LA 11:28
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
24/05/2022 LA 08:31