Articol scris de Timeea Franțescu
Din cauza accidentării la picior suferite în timpul turneului de la Roland Garros, Rafael Nadal a fost nevoit să se retragă de la US Open. Ibericul s-a reîntors pe teren la Washington, însă accidentarea s-a agravat, nereușind, astfel, să participe la ultimul turneu de Grand Slam al anului.
Fostul campion Mats Wilander declară că vestea retragerii spaniolului i-a stârnit îngrijorări. Nu vede această accidentare ca fiind motivul unei posibile încheieri a carierei, însă nici nu crede că sportivul se va mai ridica la același nivel, odată cu înaintarea în vârstă.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58
"Sunt trist și totodată îngrijorat, dar cred că va tot continua să revină până la un anumit punct. Perioada marilor victorii s-ar putea termina, însă nu se va opri din a umple tribunele cu fani. Mai sunt câțiva ani până nu va mai reuși să facă acest lucru", a declarat Wilander.

Nadal - posibil final de carieră cu doar 20 de trofee de Grand Slam, consideră Wilander

Fostul campion nu crede că ibericul va fi capabil să mai cucerească vreun titlu de Grand Slam, însă va continua să lupte pentru fiecare meci.
"Începem să ne obișnuim cu faptul că vor exista mai multe momente în care să nu joace. Încearcă, dar totuși nu o poate face, pare că odată cu trecerea fiecărui an va juca tot mai puțin. S-ar putea să nu mai cucerească trofee de Grand Slam, însă, văzând modul în care evoluează spaniolul la Roland Garros, nu putem spune că perioada de glorie se va încheia curând ", a mai adăugat Wilander.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
18/09/2021 LA 06:39