Ziua de vineri începe cu duelul dintre Matteo Berrettini și Rafael Nadal (de la ora 05:30, ora României), iar apoi va continua cu confruntarea dintre Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev după ora 10:30.
Fanii tenisului vor putea vedea așadar meciuri de top în direct la Eurosport, iar semnele de întrebare sunt destule. Va reuși Nadal să revină după accidentarea gravă cu un nou titlu de Grand Slam în palmares? Ori va pune mâna Medvedev pe al doilea Grand Slam consecutiv? Iar Berrettini și Tsitsipas sunt și ei capabili de surprize.
Spectacolul va fi garantat, iar la casele de pariuri cu prima șansă este cotat rusul Daniil Medvedev. Conform cotelor disponibile în secțiunea pariuri Australian Open de la Unibet, rusul are 1.95 să câștige trofeul și este urmat de Rafael Nadal (cota 3.65), Stefanos Tsitsipas (cota 6.00) și Matteo Berrettini (cota 8.25).
Roland-Garros
Andreescu - Bonaventure - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Pe lângă cotele antepost pentru câștigarea turneului, Unibet are o ofertă mult mai vastă, iar în acest material am inclus și 3 ponturi pentru Australian Open.

Matteo Berrettini - Rafael Nadal: Italianul vrea să-i facă viața grea spaniolului

La casele de pariuri, Matteo Berrettini pornește cu șansa a doua și are cota 2.48 să câștige. În schimb, Rafa Nadal e favorit și are cota 1.56. Ibericul vine însă după un meci epuizant, câștigat eroic contra lui Shapovalov, în timp ce Berrettini a avut și el un meci de cinci seturi, contra lui Gael Monfils.
Berrettini și-a atins deja cea mai bună performanță la Australian Open și trăiește cele mai bune momente ale carierei. În schimb, Nadal s-a impus o singură dată la Melbourne, în 2009.
Cel mai probabil, Berrettini va încerca să-l pună sub presiune pe Nadal încă din start, mai ales că italianul e genul de jucător care începe bine partidele. Spre exemplu, el a câștigat primul set în ultimele 4 meciuri de la Australian Open. Din acest motiv, cota 1.75 oferită de Unibet pentru pariul peste 9.5 game-uri în primul set este foarte interesantă.
https://i.eurosport.com/2022/01/27/3298376.png

Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev: Rusul e favorit, dar grecul nu va ceda ușor

Unibet îl vede favorit clar pe Medvedev și îi oferă cota 1.42 să ajungă în finală, în timp ce Tsitsipas are 3.00.
Cei doi jucători s-au întâlnit și anul trecut în semifinale la Australian Open, iar atunci Medvedev s-a impus, înainte să fie învins în finală. Dar grecul și-a îmbunătățit nivelul și este un jucător mai periculos, capabil să-i creeze mari probleme lui Medvedev, mai ales că și acesta vine dupăun meci epuizant în sferturi contra lui Auger-Aliassime.
Așadar, sunt șanse mari ca partida să aibăpeste 40.5 game-uri, selecție cotată cu 1.86 la Unibet.
https://i.eurosport.com/2022/01/27/3298380.png

Reușește Nadal să pună mâna pe al doilea trofeu AO?

Rafa Nadal este cotat cu șansa a doua la câștigarea trofeului, dar are argumente serioase pentru a reuși să pună mâna pe al doilea titlu de la Australian Open.
Experiența este cu siguranță argumentul numărul 1, fiind mult mai obișnuit cu meciurile de acest gen decât rivalii săi. Dintre jucătorii rămași în concurs, doar Medvedev a mai câștigat un Grand Slam.
În schimb, Nadal are 20 de titluri de Grand Slam. Doar unul la Australian Open, unde a mai pierdut patru finale. Dacă va fi bine din punct de vedere fizic, Nadal are șanse reale să câștige trofeul, dar acesta este un semn de întrebare, mai ales că revine după o accidentare gravă.
Cei care cred că ibericul va câștiga turneul pot miza pe cota 3.65 oferită de Unibet.
https://i.eurosport.com/2022/01/27/3298379.png
Clienții Unibet pot urmări toate meciurile de la Australian Open 2022 pe orice dispozitiv, prin live streaming. În plus, prin intermediul funcției Uniboost, pot beneficia de câștiguri suplimentare +5% la pariuri live pe tenis. Totodată, ei pot primi 25 RON la pariuri, dacă mizează minim 50 RON pe orice eveniment de la Australian Open, care are o cotă de cel puțin 2.00.
Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.
Roland-Garros
Trevisan - Dart - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Tenis
Bogdan, eliminată de Azarenka în turul 1 la Roland Garros! Românca a servit pentru meci în setul 2
ACUM O ORĂ