Italianul a fost la un pas de a avansa în penultimul tur al calificărilor, dar, în setul decisiv, la scorul de 4-0, în tie-break, Lee a cerut intervenția medicului, lucru ce l-a scos din ritm pe Alessandro Gianessi. Italianul a pierdut meciul, după ce sud-coreeanul s-a impus în tiebreak-ul setului decisiv, cu scorul de 10-7.
Gianessi a refuzat să îi strângă mâna adversarului său după meci și a avut o ieșire nervoasă.
Au oprit jocul 5 minute pentru niște simple crampe. Este totul filmat. Este o lipsă de respect față de mine. Nu mă atinge. Cum să fiu calm? Tocmai am fost eliminat de la un turneu de Grand Slam din cauza asta”, i-a spus italianul unui organizator al turneului.
Tenis
Marele regret al lui Roger Federer, pe finalul carierei: "A fost un rahat"
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/17/2754696.jpg
Toți din ATP sunt niște nemernici”, a mai strigat Alessandro Giannessi, în drum spre vestiar.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 15 ORE
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 16 ORE