Patricia Țig a fost învinsă în 3 seturi de Fiona Ferro în turul al 3-lea de la Roland Garros. În finalul primului set, Patricia a avut o ieșire nervoasă la adresa suporterilor francezi, care au taxat-o cu huiduieli.
După meci, Patricia a vorbit în exclusivitate pentru eurosport.ro și a decalarat că a pierdut meciul tocmai din atitudinii sale nepotrivite față de fanii francezi, care au încurajat-o, așa cum era normal, pe adversara sa: "Am pierdut meciul pentrru că nu am avut atitudinea potrivită vis-a-vis de faptul că publicul a fost de partea ei, ceea ce este foarte normal, doar că pe teren se întâmplă multe alte lucruri în mintea unui jucător și nu mai vede neapărat realitatea. Cred că m-am secat de energie în timpul primului set, iar ea s-a încărcat de energie de-a lungul meciului și cred că asta a făcut diferența în ultimul set. Picasem și fizic și mental și nu am mai reușit să-mi ridic nivelul."

Patricia Țig: "Rămân cu foarte multe lucruri pozitive, poate și cu o amendă"

US Open
De ce a lipsit fiica Serenei Williams de la meciul de retragere al americancei. Explicația oferită
ACUM 3 MINUTE
Patricia a spus că regretă ieșirile nervoase de pe parcursul partidei: "Acum, sincer, regret că s-au întâmplat toate aceste lucruri pentru că nu au dus la nimic bun. Dacă aș putea să schimb ceva acum, asta aș schimba și mi-aș vedea pur și simplu de mine și de jocul meu."
Fiind rugată să tragă concluziile după părăsirea turneului, Patricia a avut puterea să facă haz de necaz, spunând că rămâne cu multe lucruri bune, dar s-ar putea alege și cu o amendă: "Rămân cu foarte multe lucruri pozitive, poate și cu o amendă, dar în mare parte pot să spun că eu și Răzvan suntem mândri unul de altul. Am muncit mult în ultima perioadă, și fizic, dar și mental. Mi-a fost greu după aceste luni de pauză să-mi intru din nou în joc."
Patricia Țig continuă la Grand Slam-ul parizian în proba de dublu, acolo unde face pereche cu o altă româncă, Andreea Mitu. Cele 2 românce vor întâlni mâine în turul 3 perechea Timeea Babos/Kristina Mladenovic, care pleacă mari favorite, fiind perechea favorită 2 la câștigarea turneului.

Patricia Țig, răspuns fabulos la întrebarea "Cu ce rămâi după aventura de la Roland Garros"

Tenis
"Nu vrem să mai auzim de ea!". Rușii s-au dezis de Kasatkina, care va reprezenta o altă mare putere
ACUM 2 ORE
Tenis
Robert Federer a "uitat" de Nadal! Cele mai dureroase 3 înfrângeri ale lui Roger
ACUM 2 ORE