Novak Djokovic a mărturisit că i-a fost greu să urmărească finala de la Australian Open, în care Rafael Nadal l-a învins pe Daniil Medvedev în 5 seturi, spaniolul revenind de la 0-2 la seturi. Nole, de 9 ori campion la Australian Open, a dezvăluit că nu a avut vreun favorit în ultimul act de la Melbourne, pentru că pe oricine ar fi susținut, el ar fi ieșit în pierdere.
În schimb, Djokovic a povestit că fiul său, Stefan, a ținut cu Nadal în marea finală: "Mi-a fost greu să mă forțez să urmăresc acest meci. Nu am ținut cu niciunul dintre participanți, nu am avut cum să fiu de partea cuiva pentru că eu însumi voiam să fiu în locul lor. Cu toate acestea, bătălia lor incitantă a atras atenția mea. Soția era fan Medvedev, iar fiul meu a ținut cu Nadal. După fiecare punct câștigat de Nadal, Stefan a sărit până în tavan", a declarat Djokovic, citat de BBC.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
IERI LA 16:51

Novak Djokovic nu e convins că Stefan ar ține cu el dacă ar juca împotriva lui Nadal

În cadrul interviului acordat pentru BBC, Novak Djokovic a fost întrebat, printre altele, cu cine ar ține Stefan dacă el l-ar întâlni pe Rafa Nadal în circuit. "Da, m-ar susține pe mine! Adică, așa sper! Da, da, ar fi ciudat să fie altfel!", a răspus, râzând, Novak Djokovic. "M-a și întrebat, acum câteva zile, când îl puneam la somn, care e următorul turneu la care vom participa eu şi Rafa. I-am spus că sper că asta se va întâmpla cât mai curând şi l-am întrebat de ce. Mi-a răspuns că i-ar plăcea foarte mult să facă o poză alături de Rafa. Sunt sigur că se va rezolva", a mai afirmat Nole.
Novak Djokovic nu a disputat în 2022 niciun meci. Deși și-a dorit enorm să joace la Australian Open, sârbul a fost expulzat din țară, politicienii de la Antipozi anulându-i lui Nole șansa de a se lupta pentru titlul major cu numărul 21. Djokovic va reveni pe teren la Dubai, săptămâna viitoare, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
IERI LA 16:11
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
IERI LA 13:43