Simona Halep, a doua jucătoare a lumii și principala favorită la competiția din Cehia, și-a aflat deja posibila adversară din sferturile de finală. Este vorba despre Magdalena Frech, ocupanta locului 174 în clasamentul WTA. Poloneza în vârstă de 22 de ani a învins-o în optimile de finală pe olandeza Arantxa Rus (70 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și zece minute de joc.
În continuare, așadar, Magdalena Frech o va întâlni în sferturile de finală pe câștigătoarea meciului dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova, care se joacă acum la Praga, pe terenul central al complexului din capitala Cehiei. Dacă trece de Krejcikova, Simona va da piept cu o adversară pe care nu a mai întâlnit-o niciodată în circuit.

Simona Halep – Arantxa Rus dacă reprezentanta noastră trece de Krejcikova

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 12 ORE
Așa cum precizam anterior, Halep – Krejcikova se joacă chiar la această oră, livetext pe eurosport.ro. Cele două jucătoare s-au mai înfruntat o singură dată în circuitul WTA, în 2016, în primul tur al turneului de la București, tot pe zgură. Simona a câștigat duelul de pe teren propriu, 3-6, 6-1, 6-1, iar acum se pregătește pe o “revanșă” în țara Krejcikovei.
Pentru Krecijova, o victorie azi ar însemna un pas mai aproape de obiectivul carierei în proba de simplu. În această probă, cehoaica în vârstă de 24 de ani nu a reușit niciodată să pătrundă în prima sută mondială, oprindu-se, la începutul acestui an, la poziția 112 WTA. De fapt, ea este o mare specialistă a probei de dublu.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 16 ORE
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22