Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
https://i.eurosport.com/2020/04/24/2810377.jpg
Campioană la WTA la San Jose în 2018, Miki a abordat mai multe teme de discuție în videoconferința #DORdeSPORT în care a vorbit și despre subiectul momentului din tenis, acela referitor la disputarea competițiilor cu sau fără public. Mihaela a spus că ea este dispusă să joace în fața tribunelor goale. Până la urmă, tenisul este pasiunea sportivilor care-l practică, a spus ea.
Winners Open
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în finala Winners Open la Cluj! Înfrângere gra cu Sherif
07/08/2021 LA 14:39
Tenisul nu va fi la fel fără spectatori fiindcă noi ne hrănim destul de mult cu emoțiile lor și tot ce ne transmit de pe margine. Până la urmă suntem un fel de entertaineri pentru ei și cel puțin pe mine mă ajută. Cu sau fără ei, eu sunt pentru a juca competiții și fără spectatori pentru că este pasiunea noastră, este important să-l practicăm, să-l ducem la capăt, mai ales după perioada aceasta. Cu siguranță nu va fi ușor, ne va trebui o perioadă de antrenamente, de acomodare. Nu se știe când vom începe competițiile, nu se știe dacă vom începe pe 12 sau 13 iulie.
Într-o notă discordantă, Simona Halep și Petra Kvitova, două dintre numele uriașe din tenisul mondial feminin, sunt de părere că publicul este mult prea important pentru un sport individual așa cum este tenisul. Dubla campioană de Grand Slam din România a precizat că tenisul ar fi altfel de sport fără susținerea venită din partea fanilor prezenți pe arene. Ea a spus că nu ar fi dispusă să joace în fața tribunelor goale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tokyo 2020
Mihaela Buzărnescu & dublul Niculescu/Olaru și-au aflat adversarele la Jocurile Olimpice de la Tokyo
22/07/2021 LA 05:07
Tokyo 2020
Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după ce a fost acceptată în proba de simplu la Jocurile Olimpice
14/07/2021 LA 12:14