Simona Halep li s-a alăturat lui Mats Wilander, Boris Becker și Justine Henin pentru o ediție specială a vodcastului Eurosport, Tennis Legends. Românca va povesti și analiza în această săptămână, pe postul nostru, în cadrul Player's Cut, diferite subiecte din lumea tenisului, rememorând și cele mai importante momente ale carierei sale de până acum. Episodul va fi disponibil pe platformele Eurosport începând cu joi, 14 mai, dar videoclipuri scurte din cadrul vodcast-ului vor fi lansate de-a lungul săptămânii.
Dubla campioană de Grand Slam a povestit un moment petrecut înaintea finalei din 2019 de la Wimbledon, moment pe care Boris Becker l-a desemnat momentul cheie al partidei, în ciuda faptului că finala încă nu începuse. Totuși, bătălia mentală dintre Simona Halep și Serena Williams prinsese deja contur.
Boris Becker a deschis subietul precizând că trebuie să fie intimidant să te întâlnești la vestiar cu Serena Williams înainte de o finală de Grand Slam. Simo, pe de altă parte, a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat înainte de finala de la Wimbledon 2019, pe care a câștigat-o cu scorul de 6-2, 6-2, după doar 56 de minute de joc.
Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
ACUM 9 ORE
Nu am văzut-o înainte de meci, în acea zi. Serios! Eu eram undeva într-un colț al vestiarului, m-am echipat pentru finală și am ieșit afară. Nu am așteptat nimic. Afară am așteptat-o (n.r. pe Serena Williams) în jur de opt minute înainte să intrăm pe teren și eram nerbăbdătoare, îmi spuneam ‘haide! Hai să intrăm odată!’ Am fost foarte, foarte motivată pentru acel meci. Nu am simțit presiune, nu m-am simțit intimidată de ea.

Cum a lăsat-o Serena pe Simona Halep să o aștepte 8 minute înainte de finala de la Wimbledon

Între 11 și 17 mai, Eurosport îi reconectează pe fanii pasionați de tenis din România, care vor putea urmări în exclusivitate pe Eurosport 1 unele dintre cele mai speciale momente, interviuri exlcusive, precum și cele mai tari meciuri din cariera Simonei Halep. De luni seară, emisiunea debutează cu dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, și va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Halep, elogiată de site-ul WTA după victoria "fulger" de la AO! Statistici fantastice ale româncei
ACUM 12 ORE
Australian Open
Simona Halep, adoptată de australieni! Ce poreclă i-au dat după victoria fabuloasă cu Haddad Maia
ACUM 14 ORE