James Blake a fost unul dintre cei mai populari jucători americani pe parcursul cariei sale, reușind să ajungă în 24 de finale de turnee, câștigând 10 dintre ele. A jucat finala Tennis Masters Cup în 2006, semifinală la Jocurile Olimpice de la Beijing, a ajuns în sferturi la Australian Open în 2008 și la US Open în 2005 și 2006.
James Black s-a retras din carieră după US Open în 2013 când a fost învins în primul tur de Ivo Karlovic. Ultimul său meci la profesioniști a fost în cadrul aceluiași turneu în proba de dublu când a făcut echipă cu Jack Sock.

Cum a pierdut 1 milion de dolari

Fotbal
Directorul de la Australian Open despre cum va arată turneul în 2021. Halep poate intra în carantină
07/04/2020 LA 07:51
O poveste necunoscută despre James Blake a fost dezvăluită în biografia jucătorului, Breaking Back. Jucătorul american a dezvăluit că agentul său nu a dorit ca acesta să se radă în cap de teama că acest lucru îi va afecta imaginea și contractele de sponsorizare.
Blake a renunțat oricum la păr, gestul său fiind de sprijin pentru tatăl său care suferea de cancer.
Știam că felul în care arăt era ceea ce interesa sponsorul și că coafura mea mulțumea pe toată lumea. Când i-am menționat agentului meu, Carlos Fleming, să mă rad în cap mi-a spus că e o idee proastă, că negocia cu Nike și că mereu căuta noi sponsori și că toată lumea aprecia stilul meu cu dreaduri. Până la urmă am făcut-o pe că am vrut să fiu solidar cu tatăl meu. Iar el nu a putut să descrie situația altfel situația decât spunându-i unui reporter: când James se va rade, știu că voi pierde cel puțin 1 milion de dolari
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep a anunțat că s-a recuperat în totalitate după accidentare: "Deja pot să alerg!"
07/04/2020 LA 06:20
Tenis
Mărturisirile de viață ale celui mai bătrân jucător din ATP: luni în care nu puteam mânca prea mult
02/01/2021 LA 17:53