ATP a anunțat programul oficial al competițiilor din primul trimestru al anului 2021. Amânarea Australian Open a creat serioase prbleme în stabilirea calendarului pentru prima parte a anului 2021, dar în cele din urmă oficialii ATP au contopit un program care să mulțumească pe toată lumea.
Principala noutate față de ce se știa până astăzi în ceea ce privește programul de până la primul Grand Slam al anului este faptul că ediția a 2-a a ATP Cup este inclusă în calendar, urmând a se desfășura la Melbourne între 1 și 5 februarie.
După Australian Open vor avea loc 2 turnee ATP 250: Cordoba și Montpellier, iar apoi va urma turneul ATP 500 de la Rotterdam. Primul turneu major, exceptând bineînțeles Australian Open, va fi Mastersul de la Miami, care va avea loc în perioada 22 martie-4 aprilie. Acesta este de altfel și ultimul turneu care a fost anunțat oficial, în perioada următoare urmând ca forul tenisului masculin să definească calendarul în continuare.
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM O ORĂ

Calendarul oficial ATP pentru prima parte a lui 2021

Până la începutul lunii martie, tenismenii se vor duela în 16 turnee individuale, printre care un Grand Slam și un Masters, plus în competiția interțări: ATP Cup.
https://i.eurosport.com/2020/12/29/2962929.jpg
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG / Simona Halep-Donka Kovinic (ora 3:30)
ACUM O ORĂ
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din ziua a 5-a de la Melbourne
ACUM O ORĂ