Novak Djokovic este fără doar și poate jucătorul anului 2021. Sârbul a cucerit în acest sezon 3 titluri de Grand Slam și i-a egalat pe marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal, fiecare având câte 20. De curând, într-un interviu acordat pentru Filo News, Diego Schwartzman și-a exprimat părerea despre jocul lui Djokovic și despre cum este uimit de stilul său.
Schwartzman a scos în evidență ușurința pe care Djokovic o are atunci când schimbă direcția mingii pe teren - ca și cum ar avea "un joystick" la îndemână: "Djokovic este diferit, e la un alt nivel, parcă are un joystick cu ajutorul căruia controlează totul pe teren. Este foarte greu să poți intui ceea ce vrea să facă, schimbă direcția ca și cum nu ar depune niciun efort. Vine un moment în meci când pur și simplu nu poți ține pasul cu el", a spus Schwartzman.
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
PESTE 32 MINUTE

Diego Schwartzman, uimit de stilul de joc al lui Novak Djokovic

Schwartzman a continuat și a spus că ușurința lui Djokovic de a manevra raliurile pe teren este incredibilă, fiind în stare să schimbe direcția cu o mare viteză. "Modul în care schimbă direcția, la acele viteze fabuloase, îți dă de gândit. Mingea vine cu 100 de kilometri pe oră și el tocmai a schimbat direcția, e incredibil cum reușește", a spus Diego Schwartzman.
Argentinianul a precizat că deși stilul de joc al lui Federer sau Nadal este mai atractiv de urmărit, Djokovic are cu siguranță unul mai eficient. "Poate că la vedere, nu atrage oamenii la fel de mult ca Rafa sau Federer. Dar te înnebunește pur și simplu când ești de cealaltă parte a terenului, parcă are un joystick în mână tot timpul", a spus Schwartzman.
Tenis
Gabriela Ruse, prima victorie românească la Australian Open 2022. Meci perfect al sportivei noastre
ACUM 2 ORE
Australian Open
Australienii continuă să ia măsuri împotriva lui Djokovic! Anunțul ministrului afacerilor interne
ACUM 10 ORE