Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, a câștigat anul acesta fiecare competiție în care a participat (ATP Cup, Australian Open și Dubai), fiind neînvins. Marele campion sârb a câștigat în 2020 18 meciuri și nu a fost învins niciodată. De altfel, după ce a cucerit titlul de la Dubai, el a spus mai în glumă, mai în serios, că-și dorește să încheie sezonul neînvins.
Singurul care are bilanț pozitiv împotriva sârbului este fostul lider mondial din Statele Unite ale Americii, Andy Roddick. Nole și Roddick s-au întâlnit în circuit de nouă ori, americanul având avantaj de 5-4. Desigur, sârbul nu poate egala situația la general pentru că Andy Roddick este retras din activitate încă din 2012.

Răspunsul amuzant oferit de Andy Roddick

Australian Open
Darren Cahill nu-l menajează deloc pe Djokovic! Ce l-a deranjat cel mai mult pe australian
ACUM 5 ORE
Ultima lor confruntare directă figurează din 2012 (anul în care Andy s-a și retras din activitate), atunci când la Jocurile Olimpice de la Londra, sârbul s-a impus în două seturi: 6-2, 6-1. Roddick a fost timp de 13 săptămâni lider mondial în clasamentul ATP și a cucerit de-a lungul carierei un singur titlu major, la US Open, în 2003.
Andy Roddick știe cum să ai avantaj în meciurile cu Novak Djokovic. El a fost întrebat pe rețelele de socializare despre secretul de a avea bilanț pozitiv cu marele campion sârb. "Sigur (n.r. știe care este secretul), retrage-te înainte de a-l întâlni din nou". Răspunsul americanului s-a viralizat imediat și a produs o mulțime de reacții din partea internauților.
Desigur, pe când Roddick concura la cel mai bun nivel al lui, Nole de abia căpăta experiență în circuit. În cadrul rivalităților pe care le-a dezvoltat cu Roger Federer și Rafael Nadal, Djokovic conduce, având un avantaj confrotabil. Îl conduce pe elvețian cu 27-23 și pe Nadal cu 29-26.

Bilanțul lui Djokovic cu adversarii care fac parte acum din Top 10 ATP:

  • Djokovic vs Nadal 29-26
  • Djokovic vs Thiem 7-4
  • Djokovic vs Federer 27-23
  • Djokovic - Medvedev 4-2
  • Djokovic vs Tsitsipas 3-2
  • Djokovic vs Zverev 3-2
  • Djokovic - Berrettini 1-0
  • Djokovic vs Monfils 17-0
  • Djokovic - Goffin 7-1.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Djokovic încearcă să-și spele imaginea după scandalul provocat în Australia! În ce investește sârbul
ACUM 8 ORE
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 13 ORE