Getty Images

Cum să urmărești Australian Open alături de Eurosport

Cum să urmărești Australian Open alături de Eurosport
By Getty Images

The 08/01/2019 at 15:43Updated The 08/01/2019 at 16:44

Primul Mare Șlem al anului este în direct pe canalele Eurosport, iar Eurosport Player îți oferă experiența cea mai bogată de la Melbourne.

Sezonul de tenis a început cu adevărat, iar Eurosport este locul perfect unde să-ți urmărești favoriții atât înainte, cât și în timpul Australian Open. Tu ești pregătit pentru Mania Marelui Șlem?

Înainte de turneu:

Un moment important al săptămânii premergătoare Australian Open îl reprezintă tragerea la sorți a tablourilor principale ale turneului. Aceasta are loc joi la ora 10:00 și va fi difuzată în direct pe Eurosport 1 și Eurosport 1 HD. Simona Halep este cap de serie numărul 1 în turneul feminin, iar finalista de anul trecut își va afla potențialul parcurs în turneu, joi.

În timpul turneului:

Eurosport Player transmite 300 de ore de tenis de pe 16 terenuri de la Melbourne, toate la numai câteva clickuri distanță. Orice minge din orice meci poate fi urmărită pe platformele digitale Eurosport Player, fie că dorești să vezi acțiunea pe tabletă, telefon, PC sau televizor.

Ca de obicei, Eurosport 1 și Eurosport 2 vor transmite cele mai importante meciuri ale zilei într-un maraton de tenis ce începe zilnic la ora 2:00 și se termină după ora 14:00. Dintr-un studio nou-nouț, emisiunea Game, Schett și Mats îți va ține companie la rândul ei, analizând toate punctele importante de discuție ale turneului.

Urmărind pagina de Facebook Eurosport poți fi la curent cu rezultatele cele mai importante, dar și cu orele de difuzare ale meciurilor cheie. În fiecare dimineață, un rezumat video de peste două minute va sintetiza acțiunea petrecută pe parcursul nopții, iar selecția noastră de puncte spectaculoase nu va lipsi nici ea. Experții Eurosport sunt pregătiți pentru a-ți oferi analizele cele mai pertinente de la fața locului, iar rezumate ale meciurilor spectaculoase vor fi de asemenea postate pe Facebook zilnic.

Site-ul eurosport.ro îți va oferi o sinteză a fiecărei zi din competiție și îți va face recomandări de meciuri interesante pentru ca tu să nu ratezi cele mai spectaculoase întâlniri din turneu.

După turneu:

Ca de obicei, reluări ale fazelor finale de la Australian Open vor fi difuzate în zilele de după încheierea turneului, iar pe pagina de Facebook vor fi postate materiale care recapitulează momentele cele mai interesante ale competiției.

Ready? Play.

Australian Open Key Visual Romania