Sezonul de tenis a început cu adevărat, iar Eurosport este locul perfect unde să-ți urmărești favoriții atât înainte, cât și în timpul Australian Open. Tu ești pregătit pentru Mania Marelui Șlem?
Înainte de turneu:
Fazele finale ale turneului ATP de la Sydney pot fi urmărite în a doua parte a săptămânii pe Eurosport 1, iar o selecție de meciuri din calificările pentru Australian Open completează line-up-ul transmis pe canalele TV. Pentru cea mai bogată experiență a sezonului australian de tenis, Eurosport Player este alegerea ideală. Fiecare meci de pe cele 13 terenuri de calificări poate fi urmărit oriunde și oricând prin intermediul platformelor digitale Eurosport Player.
Australian Open
Australian Open : Day 1 - Highlights GRIEKSPOOR vs FOGNINI
ACUM 22 MINUTE
Un moment important al săptămânii premergătoare Australian Open îl reprezintă tragerea la sorți a tablourilor principale ale turneului. Aceasta are loc joi la ora 10:00 și va fi difuzată în direct pe Eurosport 1 și Eurosport 1 HD. Simona Halep este cap de serie numărul 1 în turneul feminin, iar finalista de anul trecut își va afla potențialul parcurs în turneu, joi.
Pe site-ul eurosport.ro vor fi publicate mai multe materiale interesante care să te pregătească pentru turneul de Mare Șlem. Mai mult, pagina de Facebook Eurosport îți oferă mici surprize de-a lungul săptămânii, așa că nu ezita să o urmărești zilnic.
În timpul turneului:
Eurosport Player transmite 300 de ore de tenis de pe 16 terenuri de la Melbourne, toate la numai câteva clickuri distanță. Orice minge din orice meci poate fi urmărită pe platformele digitale Eurosport Player, fie că dorești să vezi acțiunea pe tabletă, telefon, PC sau televizor.
Ca de obicei, Eurosport 1 și Eurosport 2 vor transmite cele mai importante meciuri ale zilei într-un maraton de tenis ce începe zilnic la ora 2:00 și se termină după ora 14:00. Dintr-un studio nou-nouț, emisiunea Game, Schett și Mats îți va ține companie la rândul ei, analizând toate punctele importante de discuție ale turneului.
Urmărind pagina de Facebook Eurosport poți fi la curent cu rezultatele cele mai importante, dar și cu orele de difuzare ale meciurilor cheie. În fiecare dimineață, un rezumat video de peste două minute va sintetiza acțiunea petrecută pe parcursul nopții, iar selecția noastră de puncte spectaculoase nu va lipsi nici ea. Experții Eurosport sunt pregătiți pentru a-ți oferi analizele cele mai pertinente de la fața locului, iar rezumate ale meciurilor spectaculoase vor fi de asemenea postate pe Facebook zilnic.
Site-ul eurosport.ro îți va oferi o sinteză a fiecărei zi din competiție și îți va face recomandări de meciuri interesante pentru ca tu să nu ratezi cele mai spectaculoase întâlniri din turneu.
După turneu:
Ca de obicei, reluări ale fazelor finale de la Australian Open vor fi difuzate în zilele de după încheierea turneului, iar pe pagina de Facebook vor fi postate materiale care recapitulează momentele cele mai interesante ale competiției.
Pe scurt: Eurosport 1 și Eurosport 2 îți oferă cele mai interesante meciuri ale turneului, în timp ce prin intermediul Eurosport Player nu vei rata niciun moment din primul Mare Șlem al anului. Fii la curent cu tot ce se întâmplă accesând zilnic și pagina de Facebook Eurosport, dar și site-ul eurosport.ro.
Ready? Play.
https://i.eurosport.com/2019/01/08/2495682.jpg
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
ACUM 33 MINUTE
Australian Open
Australian Open : Day 1 - Highlights HURKACZ vs GERASIMOV
ACUM O ORĂ