Cea mai bună tenismenă din România și-a anunțat prezența la primul turneu de după pauza generată de pandemie, urmând să joace chiar în România. Simo va evolua într-un meci de dublu mixt, alături de Horia Tecău. Perechea pe care cei doi o vor întâlni este formată din Marius Copil și jucătoarea care se va impune la Winners Open.
La competiția găzduită în Cluj-Napoca vor participa 6 jucătoare din România: Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun. Turneul se va desfășura sub forma a 2 grupe a câte 3, urmând ca jucătoarele clasate pe primele 2 poziții să se întâlnească apoi în semifinale. Ultimul act al turneului este programat pe 5 iulie.

Cum se pregătește Simona Halep pentru Winners Open

Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 8 ORE
Zilele trecute, campioana noastră a mers într-o drumeție în Brașov, iar azi a revenit pe terenul de tenis pentru a pune la punct toate aspectele jocului ei înainte de a juca primul meci comeptititv după pauza generată de pandemia de coronavirus. Sportiva noastră a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram în care-l atenționa pe antrenorul ei australian, Darren Cahill, că este prea cald.
https://i.eurosport.com/2020/06/30/2841776.jpg
Cu toate acestea, Simona a precizat că muncește din greu, astfel că ne putem aștepta la un super spectacol la revenirea ei pe teren. De atlfel, toate meciurile vor fi transmise live pe pagina de Facebook Sports Festival, alături de interviuri în exclusivitate cu jucătoarele. Accesul publicului la eveniment va fi restricționat, astfel că iubitorii sportului alb sunt încurajați să își susțină favorita urmărind transmisiunile live. Aici puteți afla tot ce trebuie să știți despre Winners Open.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 13 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37