Tenis

Cum se pregătește Simona Halep pentru Winners Open, primul turneu la care participă după pandemie

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Darren Cahill & Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
30/06/2020 la 18:39

A doua jucătoare a lumii, Simona Halep, va evolua la turneul amical organizat la Winners Club, în Cluj, în perioada 2-5 iulie. Este primul turneu de după pandemie la care-și va face apariția campioana en-titre de la Wimbledon.

Cea mai bună tenismenă din România și-a anunțat prezența la primul turneu de după pauza generată de pandemie, urmând să joace chiar în România. Simo va evolua într-un meci de dublu mixt, alături de Horia Tecău. Perechea pe care cei doi o vor întâlni este formată din Marius Copil și jucătoarea care se va impune la Winners Open.

La competiția găzduită în Cluj-Napoca vor participa 6 jucătoare din România: Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru și Georgia Crăciun. Turneul se va desfășura sub forma a 2 grupe a câte 3, urmând ca jucătoarele clasate pe primele 2 poziții să se întâlnească apoi în semifinale. Ultimul act al turneului este programat pe 5 iulie.

Tenis

Simona Halep, veste excelentă! Campioana noastră a dezvăluit cât timp vrea să mai joace tenis

ACUM O ZI

Cum se pregătește Simona Halep pentru Winners Open

Zilele trecute, campioana noastră a mers într-o drumeție în Brașov, iar azi a revenit pe terenul de tenis pentru a pune la punct toate aspectele jocului ei înainte de a juca primul meci comeptititv după pauza generată de pandemia de coronavirus. Sportiva noastră a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram în care-l atenționa pe antrenorul ei australian, Darren Cahill, că este prea cald.

Cu toate acestea, Simona a precizat că muncește din greu, astfel că ne putem aștepta la un super spectacol la revenirea ei pe teren. De atlfel, toate meciurile vor fi transmise live pe pagina de Facebook Sports Festival, alături de interviuri în exclusivitate cu jucătoarele. Accesul publicului la eveniment va fi restricționat, astfel că iubitorii sportului alb sunt încurajați să își susțină favorita urmărind transmisiunile live. Aici puteți afla tot ce trebuie să știți despre Winners Open.

Tenis

OFICIAL! Simona Halep va participa la turneul de la Palermo! Mesajul campioanei noastre

IERI LA 10:08
Tenis

Simona Halep a vorbit despre cel mai greu moment din cariera ei: "Am fost 3 luni în depresie!"

IERI LA 09:25
Subiecte asemănătoare
TenisSimona HalepDarren Cahill
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol