Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. Toate turneele ATP și WTA sunt suspendate până la mijlocul lunii iulie, dar chiar și atunci este greu că totul va reveni la normal.
Tenisul va suferi multiple modificări odată ce pandemia de coronavirus va fi depășită, anunță Președintele Federației Italiene de Tenis, Angelo Binaghi. Acesta din urmă a oferit de curând un interviu în ediția tipărită a publicației Corriere dello Sport, în care a vorbit despre era post-coronavirus, care nu va fi prea roz, conform spuselor lui.

Cum va arăta tenisul în era post-coronavirus

Tenis
"Nu mi-ar face deloc plăcere!" Simona Halep nu e de acord cu inițiativa lansată de Djokovic și Nadal
19/04/2020 LA 16:14
Jucătorii vor fi nevoiți să își strângă singuri mingile de pe jos și să-și ia prosopul. Nu vor mai exista copii de mingi la turnee. Pe teren vor mai avea voie doar jucătorii și antrenorii, iar pentru început poate că ar fi bine să se poarte și măști pe față pentru a fi siguri că nimic periculos nu se întâmplă.
Italienii încearcă din răsputeri să organizeze, totuși, turneul din Roma, în 2020. Internazionali d'Italia era programat între 11 şi 17 mai. ATP şi WTA au hotărât suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie), al treilea Grand Slam al anului. Turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, a fost mutat din perioada 24 mai - 7 iunie în intervalul 20 septembrie - 4 octombrie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Zverev, savuros la Diriyah Cup! A sărbătorit ca o victorie primul game câștigat contra lui Medvedev
ACUM 12 MINUTE
Diriyah Tennis Cup
Stan Wawrinka, primul semifinalist de la Diriyah Cup, după o victorie dramatică în fața lui Rublev
ACUM 24 MINUTE