Câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep a recunoscut de curând că pauza provocată de pandemia de coronavirus este cea mai lungă perioadă pentru ea în care nu a jucat tenis la nivel competițional. Campioana noastră a vorbit despre această pauză într-un interviu acordat pentru BBC. Ea a spus că a încercat în zadar să învețe să gătească în acest timp.
"Am stat două luni! Cea mai lungă pauză din viaţa mea. Nu există nicio șansă pentru mine să să gătesc. Nicio șansă, trebuie să recunosc, e destul de greu şi nu prea înțeleg cum stă treabă, dar am încredere că voi învăța până la urmă. Am făcut alte lucruri în această perioadă de pauză, am ascultat mai multă muzică, am citit câteva cărţi, am stat pe internet mai mult, lucruri normale", a declarat Simona Halep, pentru BBC.

Mary Carillo este convinsă că Simona Halep nu va avea probleme la revenirea în circuit

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
Fosta mare jucătoare americană Mary Carillo a declatat de curând că nu are semne de întrebare în privința felului în care Simona Halep va reveni în circuit după această perioadă de pauză. Mai mult, Carillo este de părere că cea mai bună tenismenă din România se va întoarce chiar și mai bună pe teren.
"Simona Halep este atât de pregătită, atât de rapidă și are atât de multă dorință! Iubește să fie româncă. Și e foarte emoțională. Îmi amintește de Ilie Năstase. Vrea să joace și câștige pentru țara ei! Îmi place când este agresivă, când intră în minge, când își folosește toate calitățile. Viteza și mintea sa ageră! Atunci joacă cel mai bine. Atunci când apasă trăgaciul și merge după loviturile ei ele senzaționale. Anticipez un singur lucru la ea: că va deveni din ce în ce mai precisă! Este ceva special cu siguranță la Simona Halep!", a spus Mary Carillo pentru Tennis Channel.
Simona Halep este hotărâtă să revină în circuit începând cu 3 august, când își propune să ia startul în turneul de la Palermo. Ultimul turneu oficial la care Simona a participat a fost cel de la Dubai, pe care l-a câștigat în luna februarie, după o finală disputată în compania Elenei Rybakina. Ulterior, Simona s-a accidentat, iar apoi toate turneele au fost suspendate sau anulate din cauza pandemiei de coronavirus.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
22/09/2021 LA 17:33