Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Italia e în finala Davis Cup, Fognini nu acceptă "eșecul"! Mesaj ironic pentru căpitanul Volandri

Irina Aldea

Publicat 26/11/2023 la 16:20 GMT+2

Italia joacă marea finală a Davis Cup după ce a trecut de Olanda în sferturi și de Serbia în semifinale, dar Fabio Fognini nu e deloc încântat din cauza faptului că nu a fost convocat.

Fabio Fognini

Credit imagine: Getty Images

Exclus deja din selecționata Italiei în timpul fazei grupelor Cupei Davis din septembrie, atunci cânt Italia a pierdut cu Canada, dar a învins Chile și Suedia, Fabio Fognini nu a fost selecționat nici pentru fazele finale care au loc săptămâna aceasta la Malaga.Italianul e de părere că e vorba despre o agendă împotriva sa.
Deși e mândru de coechipierii săi, având în vedere că a apreciat postarea lui Jannik Sinner pe Instagram în care vorbea despre calificarea Italiei în ultimul act, Fognini nu e împăcat cu faptul că nu a fost convocat de căpitanul nejucător, Filippo Volandri.
CITEȘTE ȘI:

Italia e în finala Davis Cup, Fognini nu acceptă "eșecul" neconvocării

Dacă pare mândru de coechipierii săi, având în vedere că i-a plăcut postarea lui Jannik Sinner pe Instagram în care vorbea despre calificarea Italiei în finală, el încă nu a digerat neconvocarea sa de către căpitanul Filippo Volandri: "Aș dori să subliniez 'like-ul' lui Fabio Fognini. Această mișcare frumoasă a început cu el, pentru mine rămâne cel mai bun jucător de dublu al nostru de până acum și este întotdeauna o plăcere să o văd jucând. Mi-ar fi plăcut să îl văd la Malaga, cu băieții, merită", a comentat mai întâi un utilizator înainte ca Fognini să-i răspundă direct.
"Mulțumesc pentru acest mesaj, dar 'căpitanul' nu m-a vrut", a răspuns cel care îl înfruntă pe Roberto Bautista Agut duminica aceasta în finala turneului challenger de la Valencia. Italia a avut parte de o zi de sâmbătă de neuitat. După ce Sonego a fost învins de Kecmanovic, Sinner l-a învins pe Djokovic salvând trei mingi consecutive de meci pentru a se impune, înainte ca dublul Sinner/Sonego să învingă echipa formată din Djokovic și Kecmanovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo