Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner, "coșmarul" lui Djokovic?! Kyrgios râde în hohote: "Asta face acum Novak"

Irina Aldea

Actualizat 26/11/2023 la 16:28 GMT+2

Jannik Sinner a reușit uimitoarea performanță de a-l învinge pe Novak Djokovic de două ori în aceeași zi, eliminând Serbia din Davis Cup. Pe internet a apărut comentariul potrivit căruia sârbul ar avea coșmaruri din cauza lui Sinner. Nick Kyrgios s-a amuzat copios și a făcut o remarcă hilară.

Novak Djokovic & Jannik Sinner

Credit imagine: Getty Images

Deși Miomir Kecmanovic l-a învins pe Lorenzo Sonego la simplu în trei seturi, Novak Djokovic nu a reușit să profite de problemele pe serviciul advers, ratând trei mingi de meci consecutive în partida cu Jannik Sinner, care s-a impus cu scorul de 6-2, 2-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 35 de minute de joc.
La 5-4, pe serviciul lui Sinner, Djokovic a avut trei mingi de meci, dar italianul le-a salvat pe toate, obținând mai apoi break-ul care i-a adus victoria lui și Italiei. Sinner a devenit primul jucător care îl învinge pe Djokovic de două ori în aceeași zi, asta pentru că italianul a făcut echipă la dublu cu Lorenzo Sonego, iar împreună au învins echipa Djokovic / Kecmanovic cu scorul de 6-3, 6-4.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner, "coșmarul" lui Djokovic?! Kyrgios râde

Succesele pe linie ale lui Jannik Sinner în fața lui Novak Djokovic au creat agitație în lumea tenisului, mai ales că e pentru a doua oară în ultimele 11 zile când italianul îl învinge pe liderul mondial din ATP. Contul de X (fost Twitter) a scris că sârbul începe "să-l vadă pe Sinner apărându-i noaptea în coșmaruri".
După ce a dat peste această postare pe X, Nick Kyrgios nu s-a putut abține să nu răspundă râzând: "Această declarație este discutabilă hahaha. Cred că Novak doarme ca un cățeluș visând la contul său bancar și la realizările sale", a comentat australianul, estimând că va fi nevoie de mult mai mult decât atât înainte de a-i perturba nopțile celui mai titrat tenismen din istorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo