Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Murray, săgeți subtile către Djokovic după Serbia – Marea Britanie în Davis Cup. Ce a postat "Sir" Andy

Irina Aldea

Publicat 25/11/2023 la 17:46 GMT+2

Andy Murray a părut că l-a atacat din nou pe Novak Djokovic în urma unui schimb aprins de replici între sârb și fanii britanici în sferturile de finală ale Cupei Davis, la Malaga.

Andy Murray & Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Djokovic, numărul 1 mondial, i-a acuzat pe fanii englezi că "încearcă să-l enerveze" la jumătatea meciului său de simplu împotriva britanicului Cameron Norrie, joi, înainte ca lucrurile să escaladeze după ce Serbia a obținut victoria cu 2-0 în sferturile de finală.Cu fanii bătând tobele și cântând în timpul interviului de după meci, marele campion sârb i-a luat la țintă pe aceștia, spunându-le: "Învățați să arătați respect jucătorilor" înainte de a le striga să "tacă".
Mai târziu, Djokovic a declarat: "Nu am avut timp să le spun nimic. E lipsă de respect, dar, din nou, este ceva pentru care trebuie să fiu pregătit. În Cupa Davis este normal ca uneori fanii să depășească limita, dar în intensitatea momentului și tu reacționezi și, într-un fel, cum să spun, arăți că nu permiți acest tip de comportament", a transmis Nole.
CITEȘTE ȘI:

Murray, săgeți subtile către Djokovic după Serbia – Marea Britanie în Davis Cup

Murray, triplu câștigător de Grand Slam, a simțit nevoia să intre pe X (fostul Twitter) și să le mulțumească fanilor britanici pentru sprijinul acordat la Arena Martin Carpena din Malaga și a insistat că Davis Cup fără fani nu ar funcționa: "Greu pentru băieții din Malaga aseară la Davis Cup. Mulțumesc din inimă tuturor fanilor care au făcut marele efort de a călători acolo și de a crea o atmosferă strălucitoare pentru jucători. Cupa Davis fără voi = dislike", a scris el pe X.
Fanii lui Djokovic au reacționat rapid la postarea lui Murray. "Sir" Andy a fost criticat pentru faptul că a ales să-i laude pe fanii englezi fără a-i condamna pe cei care au încercat să-i facă viața un "calvar" sârbului în timpul meciului cu Norrie. Nu demult, Andy Murray a mai trimis o săgeată în direcția sârbului, un bun prieten al său din copilărie.
Un videoclip cu Djokovic trimițând mingea pe corp înspre Roger Federer la turneul Masters de la Shanghai din 2014 s-a viralizat pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni, iar Murray nu a ratat șansa de a-l ataca pe sârb: "Joc total legitim. O lovitură grozavă. Cu toate acestea, când Rafa l-a lovit în corp în Canada și Norrie la Roma, a reacționat de genul 'cum îndrăznești?'".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo