Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinner i-a administrat lui Djokovic înfrângerea pe care n-o va uita niciodată! Premieră istorică în cariera lui Nole

Irina Aldea

Actualizat 25/11/2023 la 19:59 GMT+2

Jannik Sinner l-a învins în trei seturi pe Novak Djokovic și i-a adus Italiei punctul care o menține în semifinala Davis Cup cu Serbia. Italianul a reușit să-i administreze lui Nole înfrângerea pe care sârbul nu o va uita niciodată, tocmai pentru că liderul mondial nu a mai pățit niciodată ce i s-a întâmplat azi.

Novak Djokovic & Jannik Sinner, Davis Cup

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner a câștigat sâmbătă meciul cu Novak Djokovic, scor 6-2, 2-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 35 de minute de joc. Grație acestui rezultat, elevul lui Cahill a adus țării sale punctul de care Italia avea nevoie pentru a rămâne în confruntarea cu Serbia din Davis Cup.
Pe lângă succesul în sine, vital pentru Italia, Jannik Sinner a devenit primul jucător care îl învinge pe Djokovic în meciurile de simplu din Cupa Davis de la Del Potro, în 2011. Ce e și mai important este faptul că Sinner e primul tenismen din ISTORIE care l-a învins pe Novak Djokovic cu sârbul având trei mingi de meci consecutive.
CITEȘTE ȘI:

Sinner i-a administrat lui Djokovic la Davis Cup înfrângerea pe care n-o va uita niciodată

Mai mult decât atât, Novak Djokovic a disputat 41 de meciuri pe hard în 2023, suferind doar trei înfrângeri, iar două dintre acestea sunt în fața aceluiași adversar, Jannik Sinner. De partea cealaltă, pentru Djokovic a fost a patra oară în carieră când a pierdut având la dispoziție o minge de meci. Totuși, niciodată nu s-a întâmplat, până azi, ca Nole să aibă trei mingi consecutive de meci și să nu profite de niciuna.
Pentru a sublinia și mai mult succesul incredibil pe care l-a obținut Sinner în fața lui Djokovic, e pentru a doua oară în ultimele două săptămâni în care Sinner îl învinge pe sârb (Turneul Campionilor + Davis Cup). Ultimul jucător care l-a învins pe Djokovic în două turnee consecutive a fost Nick Kyrgios, în 2017, la Acapulco și Indian Wells.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo