Update / Marius Copil căștigă meciul cu numărul patru al confruntării din România și Portugalia de la Cluj. Jucătorul român s-a impus după trei seturi în fața lui Joao Sousa, scor 6-3, 2-6, 6-4. Marius Copil a câștigat ambele meciuri de simplu pe care le-a disputat, dar și partida pe care a susținut-o astăzi, la dublu, alături de Horia Tecău.
Victoria lui Marius Copil obține astfel calificarea României la barajul pentru Grupa Mondială, după ce a adus a treia victorie a tricolorilor din acest weekend.
Update / Horia Tecău și Marius Copil câștigă partida de dublu în fața lui Nuno Borges și Joao Sousa, scor 6-4, 6-3. După această victorie, România conduce cu scorul de 2-1 în partida cu Portugalia și își păstrează speranțele pentru calificarea la barajul pentru grupa mondială.
Tenis
Cristian Jura, vești bune în cazul Simonei Halep: "Una dintre condiții a fost îndeplinită"
ACUM 16 ORE
În partida cu numărul patru de la Cluj urmează să se întâlnească Marius Copil și Joao Sousa, cei doi jucători care și-au câștigat partidele de ieri.
Update / Marius Copil câștigă al doilea meci al zilei în fața lui Gastao Elias, scor 6-4, 6-3. Scorul dintre România și Portugalia este de 1-1 după prima zi, mâine urmând să aibă loc partida de dublu dintre perechea Marius Copil/Horia Tecău și Gastao Elias/Joao Sousa, dar și celelalte două partide de simplu.
România joacă în acest weekend la Cluj, în Sala Sporturilor "Horia Demian", partida împotriva Portugaliei din cadrul Grupei Mondiale 1, în Cupa Davis.
În prima partidă a zilei, Filip Cristian Jianu (317 ATP), reprezentantul României, a fost învins de Joao Sousa (150 ATP), scor 6-3, 7-5.
Filip Jianu nu i-a putut face față jucătorului portughez în primul set, Sousa impunându-se cu 6-3, Jianu neavând vreo minge de break în primul set al partidei. Setul al doilea i-a dat câteva speranțe tânărului jucător român, care a reușit break-ul și a dus scorul la 3-1. Din păcate, portughezul a reușit să facă în game-ul următor rebreak-ul și a restabilit echilibrul în set. Cei doi jucători au mers cap la cap până la 5-5, acolo unde s-a rupt echilibrul. Filip Jianu a pierdut game-ul pe propriul serviciu, iar Sousa a profitat de această ocazie și a închis partida în game-ul următor, câștigând primul meci al întâlnirii cu dintre România și Portugalia cu scorul de 6-3, 7-5.
Următoarea partidă a întâlnirii va avea loc între Marius Copil (250 ATP) și Gastao Elias (215 ATP), acolo unde Marius Copil va încerca să restabilească egalitatea la general.
Primul meci al zilei de duminică va fi cel de dublu, acolo unde Marius Copil și Horia Tecău vor face pereche împotriva perechii Gastao Elias/Joao Sousa, urmat de meciurile de simplu dintre Marius Copil-Joao Sousa și Filip Cristian Jianu-Gastao Elias.
Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM O ZI
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM O ZI