Într-un interviu pentru cei de la TyC Sports, Roger Federer a fost întrebat despre afirmațiile unor legende precum Bjorn Borg și Pete Sampras, cei care l-au numit pe elvețian cel mai bun jucător din istoria tenisului.
Federer a ales să răspundă vorbind despre marele său rival, Rafael Nadal. Acesta amenință să-i doboare recordul de Grand Slam-uri câștigate: elvețianul are 20 în acest moment, însă poate să fie egalat de Nadal înainte să revină pe teren. Federer s-a operat la genunchi și va rata Roland Garros, acolo unde Nadal este mare favorit, având 12 triumfuri.
Îi admir atât de mult pe acești jucători (Borg și Sampras). Sunt umil că sunt considerat ca făcând parte dintre cei mai buni iar unii chiar mă consideră cel mai bun.
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 4 ORE
Rafa e un tip bun, un jucător mare. Cine ar fi crezut că va fi numărul 1 mondial după ce a fost prima dată numărul 1 în urmă cu 11 ani. Toți cei care spuneau că se va accidenta, că nu va reuși, că nu va rămâne sănătos, că jocul lui e prea solicitant. Dar a găsit o metodă și a avut un nou sezon incredibil cu 2 turnee de Grand Slam câștigate
Sunt fericit că am avut meciurile, bătăliile pe care le-am avut mai ale la Wimbledon, la Openul Francez, chiar și în Australia unde am avut niște meciuri mari. Va rămâne în istorie probabil ca cel mai bun din toate timpurile, este atât de bun
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM 14 ORE
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
IERI LA 08:31