Într-un interviu pentru cei de la TyC Sports, Roger Federer a fost întrebat despre afirmațiile unor legende precum Bjorn Borg și Pete Sampras, cei care l-au numit pe elvețian cel mai bun jucător din istoria tenisului.
Federer a ales să răspundă vorbind despre marele său rival, Rafael Nadal. Acesta amenință să-i doboare recordul de Grand Slam-uri câștigate: elvețianul are 20 în acest moment, însă poate să fie egalat de Nadal înainte să revină pe teren. Federer s-a operat la genunchi și va rata Roland Garros, acolo unde Nadal este mare favorit, având 12 triumfuri.
Îi admir atât de mult pe acești jucători (Borg și Sampras). Sunt umil că sunt considerat ca făcând parte dintre cei mai buni iar unii chiar mă consideră cel mai bun.
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
22/09/2021 LA 15:09
Rafa e un tip bun, un jucător mare. Cine ar fi crezut că va fi numărul 1 mondial după ce a fost prima dată numărul 1 în urmă cu 11 ani. Toți cei care spuneau că se va accidenta, că nu va reuși, că nu va rămâne sănătos, că jocul lui e prea solicitant. Dar a găsit o metodă și a avut un nou sezon incredibil cu 2 turnee de Grand Slam câștigate
Sunt fericit că am avut meciurile, bătăliile pe care le-am avut mai ale la Wimbledon, la Openul Francez, chiar și în Australia unde am avut niște meciuri mari. Va rămâne în istorie probabil ca cel mai bun din toate timpurile, este atât de bun
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
20/09/2021 LA 14:17