Danielle Collins va participa la turneul demonstrativ de la West Palm Beach și a glumit pe seama lucrurilor care o vor motiva, în absența unei mize reale și a spectatorilor din tribune.
Tenisul începe, ușor-ușor, să revină spre normalitate. Niciun turneu sub egida WTA sau ATP nu se ține încă, însă în locurile unde coronavirus nu a făcut foarte multe victime se găzduiesc mici turnee demonstrative, la care măsurile de siguranță sunt la cel mai ridicat nivel.
La o astfel de competiție, găzduită de West Palm Beach, va concura și Danielle Collins. Sportiva din SUA va juca împotriva unor rivale de seamă, Amanda Anisimova Ajla Tomljanovic și Alison Riske confirmându-și prezența.
Roland-Garros
Botic Van de Zandschulp - Fabio Fognini - Roland-Garros
ACUM 19 MINUTE
După o perioadă atât de lungă de inactivitate, Collins garantează că va fi extrem de motivată, chiar dacă miza turneului e una minimă. Jucătoarea de peste ocean chiar a glumit, explicând că va găsi o energie suplimentară în disputa cu conaționala Alison Riske, care i-a scris în urmă cu mai multe zile un mesaj lui Tom Couch. Nimeni altul decât prietenul lui Collins și cel care îi este și antrenor de fitness.
"Aceasta va fi una dintre cele mai neobișnuite competiții din cariera mea, pentru că se va desfășura fără spectatori! Suportul spectatorilor și faptul că aceștia te energizează fac din sportul nostru unul special. Dar voi găsi de unde să îmi iau doza de adrenalină, voi ști cum să mă motivez. Voi urla și voi lupta până la sfârșit. Voi fi fericită și că joc cu Riske, de exemplu. Săptămâna trecută, ea i-a scris iubitului meu, așa că vreau să o bat mereu. Nu o voi lăsa așa", a explicat Collins, amuzată, citată de Go Tennis.

Cine este Danielle Collins

În vârstă de 26 de ani, Collins a luat cu asalt lumea tenisului în urmă cu doi ani, când, venită din calificări, a devenit prima sportivă cu un astfel de statut care accede până în semifinalele turneului de la Miami.
Performanțele excelente din 2018 au adus-o între cele mai bune 50 de jucătoare ale lumii, iar 2019 părea să înceapă cum nu se poate mai bine pentru sportiva de peste ocean. Ea a ajuns până în semifinale la Australian Open, lucru care a propulsat-o până pe locul 23 în lume.
După o perioadă marcată de accidentări, a revenit în forță la finalul anului, unde a făcut finală la Openul Hawaiian. Anul acesta l-a început din nou perfect, cu trei victorii la sportive de top 15 WTA: Elina Svitolina (Brisbane), Sofia Kenin (Adelaide) și Belinda Bencic (Adelaide).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Carlos Alcaraz a revenit uluitor în meciul cu Albert Ramos! Rezumatul unei partide memorabile
ACUM 20 MINUTE
Tenis
Bianca Andreescu, mesaj emoționant de la Paris: "România este foarte mare în inima mea"
ACUM 21 MINUTE