Daniil Medvedev va merge la Australian Open! Anunțul a fost făcut chiar de către campionul din acest an de la US Open, prin intermediul contului său de Twitter. Recent, Daniil Medvedev a declarat că nu va dezvălui dacă este sau nu vaccinat împotriva COVID-19, lucru care pare să fie obligatoriu pentru toți jucătorii care au de gând să participe la turneul de la Melbourne, după cum a declarat premierul statului Victoria, Daniel Andrews.
Medvedev a decis să nu dezvăluie această informație, dar se pare că finalistul din 2021 va fi prezent în luna ianuarie la primul turneu de Grand Slam al anului. Cu toate acestea, nu se știe în acest moment dacă numărul 2 mondial s-a vaccinat sau jucătorii au fost anunțați despre modificarea condițiilor de desfășurare ale Australian Open.
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
ACUM 22 MINUTE

Novak Djokovic așteaptă un anunț oficial din partea organizatorilor de la Australian Open

Câștigător al ultimului turneu din categoria Masters 1000 al anului, cel de la Paris-Bercy, Novak Djokovic a anunțat că va aștepta un anunț oficial din partea organizatorilor în ceea ce privește regulile după care va funcționa Australian Open. Astfel, decizia de a juca sau nu la Melbourne, acolo unde a câștigat de 9 ori titlul, va fi luată abia după ce va cunoaște toate detaliile.
"În ceea ce privește Australia, pentru a evita speculațiile și presupunerile, aștept anunțul oficial, apoi voi decide ce voi face.
Nu mă gândesc doar la mine, ci la toți ceilalți jucători de tenis. Suntem colegi, părți dintr-un întreg. Ar trebui să fim mai uniți când vine vorba de situații importante, dar din păcate această unitate nu a existat în ultimii 30, 40 de ani.
Acum am făcut primul pas cu Asociația Jucătorilor de Tenis Profesionist (n.r. al cărei co-fondator este), dar mai sunt multe de făcut. Unitatea dintre jucători nu este la nivelul cerut. Dacă ar fi, ne-am descurca mult mai ușor cu astfel de situații", a declarat Nole la Paris.
Până la primul turneu de Grand Slam al anului 2022, Novak Djokovic și Daniil Medvedev vor încheia acest sezon la Torino, acolo unde va avea loc Turneul Campionilor.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM O ORĂ
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
ACUM 2 ORE