Daniil Medvedev a jucat finala la Australian Open (2021) și la US Open (2019), iar la Wimbledon a ajuns până în turul al treilea (2018, 2019), dar la Roland Garros nu a reușit niciodată până acum să treacă de turul inaugural, fapt care confirmă că relația rusului cu suprafața roșie este destul de complicată.
La Madrid, rusul a fost eliminat în optimile de finală după ce a câștigat un singur meci, cu Alejandro Davidovich Fokina. La Roma însă, Medvedev nu a mai reușit această "performanță" și a fost eliminat încă de la primul meci jucat, în turul al doilea, chiar de către compatriotul său, Aslan Karatsev, scor 2-6, 4-6.

Daniil Medvedev, extrem de sincer la turneul de la Roma

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Halep şi Ruse, eliminate la dublu. Berrettini - Alcaraz se joacă acum
ACUM 10 MINUTE
Aflat pe locul secund în clasamentul mondial, Daniil Medvedev a fost extrem de sincer în timpul meciului din turul al doilea de la Roma și a făcut câteva comentarii care demonstrează în mod clar ce relație are cu zgura: "Îți place să fii în mocirlă precum unui câine? E în regulă, nu judec pe nimeni", a spus rusul într-o pauză scurtă la scorul de 6-2, 4-3 în favoarea adversarului.
Înainte să înceapă sezonul de zgură, Daniil Medvedev a spus că singurul lui obiectiv pentru următoarele luni este să câștige măcar un singur meci la toate turneele desfășurate pe suprafața roșie: Madrid, Roma, Roland Garros. Rusul și-a îndeplinit deja dorința în privința turneului desfășurat în capitala Spaniei, dar la Roma a ratat îndeplinirea acestei dorințe.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Daniil Medvedev: "Oamenii care mă huiduie, probabil, au un coeficient de inteligență scăzut"
ACUM 18 ORE
Australian Open
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
ACUM 19 ORE