Daniil Medvedev a jucat finala la Australian Open (2021) și la US Open (2019), iar la Wimbledon a ajuns până în turul al treilea (2018, 2019), dar la Roland Garros nu a reușit niciodată până acum să treacă de turul inaugural, fapt care confirmă că relația rusului cu suprafața roșie este destul de complicată.
La Madrid, rusul a fost eliminat în optimile de finală după ce a câștigat un singur meci, cu Alejandro Davidovich Fokina. La Roma însă, Medvedev nu a mai reușit această "performanță" și a fost eliminat încă de la primul meci jucat, în turul al doilea, chiar de către compatriotul său, Aslan Karatsev, scor 2-6, 4-6.

Daniil Medvedev, extrem de sincer la turneul de la Roma

Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Aflat pe locul secund în clasamentul mondial, Daniil Medvedev a fost extrem de sincer în timpul meciului din turul al doilea de la Roma și a făcut câteva comentarii care demonstrează în mod clar ce relație are cu zgura: "Îți place să fii în mocirlă precum unui câine? E în regulă, nu judec pe nimeni", a spus rusul într-o pauză scurtă la scorul de 6-2, 4-3 în favoarea adversarului.
Înainte să înceapă sezonul de zgură, Daniil Medvedev a spus că singurul lui obiectiv pentru următoarele luni este să câștige măcar un singur meci la toate turneele desfășurate pe suprafața roșie: Madrid, Roma, Roland Garros. Rusul și-a îndeplinit deja dorința în privința turneului desfășurat în capitala Spaniei, dar la Roma a ratat îndeplinirea acestei dorințe.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
15/09/2021 LA 16:17
US Open
Răducanu-Mania în SUA! U-lu-i-tor: Emma l-a depăşit pe Djokovic
15/09/2021 LA 09:52