Favoritul numărul 1 de la Toronto, Daniil Medvedev (2 ATP), a reușit să câștige al patrulea său turneu din seria ATP Masters 1000. Acesta s-a impus în finala de la Toronto în fața americanului Reilly Opelka (23 ATP), în două seturi, scor 6-4, 6-3, fiind primul rus de la Marat Safin în 2000 care câștigă acest turneu.
Rusul în vârstă de 25 ani, care a câștigat anul trecut Turneul Campionilor, a mai câștigat alte trei turnee ATP Masters 1000 până acum, la Cincinnati și Shanghai în 2019 și la Paris în 2020.

Medvedev: "Vreau să obțin mai multe"

Roland Garros
Gestul Irinei Begu de la Roland Garros ar putea duce la modificarea regulamentului! Anunțul presei
ACUM 31 MINUTE
După finala de la Toronto, Medvedev a vorbit despre performanța sa, dar și despre viitoarele obiective: "N-aș fi putut visa la asemenea momente la un moment dat. În turneele Masters, cu Novak și Rafa, părea că este un obiectiv de neatins. Acum am 4 victorii în 5 finale, ceea ce un palmares bun. Sunt fericit că am obținut acest titlu în Canada", a spus Medvedev după finală.
Rusul a vorbit și despre adversarul său din ultimul act, care s-a aflat la prima finală într-un turneu așa important: "Opelka a avut un joc bun, a avut câteva puncte foarte bune. A luptat până la capăt și chiar a salvat câteva mingi de break în momente cruciale ale meciului. Să joci prima finală de Masters nu e ușor. Am jucat prima mea finală în Canada și am câștigat doar trei ghemuri", a mai spus Medvedev.
Medvedev nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a sărbători acest titlu. Numărul 2 mondial s-a urcat în avion și a mers la Cincinnati, acolo unde se va desfășura în această săptămână ultimul turneu Masters 1000 înaintea turneului de la US Open. Medvedev va fi favoritul numărul 1 și la turneul din Statele Unite ale Americii, acolo unde va intra în competiție din turul al doilea, jucând cu câștigătorul partidei Brandon Nakashima (87 ATP) - Mackenzie McDonald (64 ATP).
"Jucând în Canada și Cincinnati, obiectivul este să câștig cât mai multe meciuri. Am reușit să câștig acolo acum doi ani așa că voi încerca să câștig din nou", a încheiat Medvedev.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland-Garros
Belinda Bencic - Leylah Fernandez - Roland-Garros
ACUM 32 MINUTE
Roland Garros
A venit "nota de plată"! Irina Begu a aflat amenda primită la Roland Garros, după incidentul de joi
ACUM 37 MINUTE