Alexander Zverev, care a lovit de mai multe ori scaunul arbitrului cu racheta, după înfrângerea suferită în meciul său de dublu, a fost exclus de la turneul de tenis de la Acapulco, pe motiv că al său comportament a fost antisportiv. Zverev şi-a ieşit din minți la capătul meciului său pierdut la super tie-break cu brazilianul Marcelo Melo împotriva britanicului Lloyd Glasspool şi finlandezului Harri Heliovaara, cu 6-2, 4-6, 10-6.
În imaginile video, Zverev apare lovind de trei ori scaunul arbitrului, aşezându-se apoi pe scaunul său şi ridicându-se din nou pentru a-l insulta pe oficial şi a lovi din nou cu racheta. Înainte de asta, Zverev l-a numit idiot pe oficial și s-a contract cu acesta fiind nemulțumit de o decizie. Alexander Zverev urma să dispute miercuri, în turul 2, al doilea său meci de simplu la Acapulco, în compania compatriotului său Peter Gojowczyk.
Roland Garros
Daniil Medvedev merge în optimi la Roland Garros! Rusul, victorie categorică cu Miomir Kecmanovic
ACUM 13 ORE

Daniil Medvedev a comentat criza de nervi a lui Zverev la Acapulco

După ce germanul a fost aspru criticat din toate direcțiile, are și parte de înțelegere. Daniil Medvedev, cunoscut pentru faptul că își pierdea adesea cumpătul pe teren, a comentat și el decizia excluderii lui Zverev de la turneul din Acapulco: "Sincer, asta mi s-a întâmplat și mie de mai multe ori. A făcut o greșeală și a suferit o pedeapsă pentru asta.
A spus că a înțeles totul, iar acesta este cel mai important lucru. În orice profesie, în orice sport, oamenii fac greșeli și e esențial să învețe din ele pentru a încerca în viitor să nu le repete. Bineînțeles că nu a fost frumos. Dar nu știu ce altceva să spun. Doar că în astfel de situații trebuie să înțelegi că ai făcut o greșeală și să încerci să previi asta data viitoare", a spus Medvedev în Mexic.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
ACUM 20 ORE
Roland-Garros
Medvedev - Djere - Roland-Garros
26/05/2022 LA 15:52