Fost lider mondial timp de două săptămâni, Daniil Medvedev a fost eliminat în faza sferturilor de finală de la Miami Open, de către campionul en-titre, Hubert Hurkacz, care a fost mai apoi învins de Carlos Alcaraz. La puțin timp eliminare, rusul a făcut un anunț neașteptat, acela că va lipsi din circuit pentru aproximativ două luni.
"Bună tuturor. În ultimele luni am jucat cu o mică hernie. Împreună cu echipa mea am decis să fac o mică procedură pentru a rezolva problema. Probabil că voi fi afară din circuit în următoarele 1 - 2 luni și voi lucra din greu pentru a reveni în curând pe teren. Mulțumesc pentru tot sprijinul", a transmis Medvedev pe rețelele de socializare.
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
IERI LA 08:14

Daniil Medvedev, OUT din circuit pentru 2 luni

În mod cert, Daniil Medvedev va reveni direct în sezonul de iarbă, sărind peste sezonul de zgură, suprafață pentru care nu are sentimente foarte bune, deși anul trecut a ajuns în sferturile de finală la Roland Garros, cel mai bun rezultat al carierei la turneul major desfășurat pe suprafața roșie.
CITEȘTE ȘI:
Daniil Medvedev ar fi putut de luni să revină pe locul 1 ATP, dacă ar fi ajuns în semifinalele turneului Miami Open, implicit dacă îl învingea pe Hubert Hurkacz. Acest obiectiv nu a fost îndeplinit, astfel că Novak Djokovic va continua să conducă ierarhia masculină de tenis, adunând un număr impresionant de săptămâni petrecute pe cea mai înaltă poziție din ierarhia ATP.
Mutua Madrid Open
Djokovic a lăudat jocul și mentalitatea puștiului lui Alcaraz, după înfrângerea de la Madrid
08/05/2022 LA 05:15
Tenis
Daniil Medvedev revine în circuit chiar înainte de Roland Garros! La ce turneu va juca rusul
06/05/2022 LA 14:37