Daniil Medvedev, numărul doi mondial, operat de hernie de disc la începutul lunii aprilie, plănuieşte să revină în circuitul ATP cu prilejul turneului de la Geneva (15-21 mai), programat cu o săptămână înainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Deși existau dubii serioase privind participarea rusului la Paris, se pare că acesta plănuiește să joace pe zgura din capitala Franței.
Organizatorii turneului elveţian l-au inclus pe Medvedev, 26 ani, pe lista participanţilor, deşi el nu a mai jucat din luna martie din cauza problemelor sale medicale.De asemenea, organizatorii competiției anunță că vor participa de asemenea norvegianul Casper Ruud, care este actualul campion, canadianul Denis Shapovalov și austriacul Dominic Thiem.
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
16/05/2022 LA 08:14
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev revine în competiții la turneul de la Geneva

Cel mai probabil, Daniil Medvedev vizează participarea la Roland Garros, pentru care se pregătește la Academia din Franța a lui Patrick Mouratoglou. Grand Slam-ul pe zgura pariziană începe pe 22 mai şi rămâne de văzut dacă jucătorul rus, campionul din 2021 de la US Open, se va simţi suficient de bine pentru a putea juca la Paris, unde cel mai bun rezultat al său a fost un sfert de finală anul trecut.
Medvedev, finalist la Australian Open anul acesta, va rata însă Grand Slam-ul pe iarbă de la Wimbledon, din cauza interdicţiei impuse de organizatori jucătorilor din Rusia şi Belarus, ca urmare a invadării Ucrainei de către Rusia. Ultimul meci disputat de Daniil Medvedev în circuit a avut loc la turneul de la Miami, acolo unde a fost eliminat în sferturile de finală de către polonezul Hubert Hurkacz.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Mutua Madrid Open
Djokovic a lăudat jocul și mentalitatea puștiului lui Alcaraz, după înfrângerea de la Madrid
08/05/2022 LA 05:15
Tenis
ATP și WTA vor să-i ajute pe ruși și bieloruși după ce Wimbledon i-a interzis! Anunțul englezilor
22/04/2022 LA 10:35