Daria Kasatkina a oferit de curând un interviu amplu în care a vorbit sincer despre câteva subiecte fierbinți la nivel mondial. După ce și-a recunoscut homosexualitatea, Kasatkina a vorbit despre interdicțiile pe care rușii le-au primit la Wimbledon și i-a îndemnat pe tinerii tenismeni ruși să-și schimbe cetățenia dacă doresc să facă performanță.
În plus, cea de-a 12-a jucătoare a lumii a vorbit și despre situația din Ucraina într-un interviu acordat blogger-ului Vitaly Kravchenko. Daria Kasatkina a dezvăluit că cel mai mult își dorește ca războiul din Ucraina să se termine: "Cel mai mult îmi doresc ca această situație să se termine, ca acest război să ia sfârșit. Din 24 februarie nu a existat o zi în care să nu citesc știri sau să nu mă gândesc la cei de acolo. Nu am nicio legătură directă cu această situație. Nu m-a implicat pe mine, slavă Domnului, nu m-a atins", a transmis Daria Kasatkina.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
"Sunt români peste tot, mai puțin în România!". Bianca Andreescu, gluma zilei la Toronto
08/08/2022 LA 12:22

Daria Kasatkina a vorbit deschis despre războiul comandat de Putin în Ucraina

Kasatkina a fost întrebată de interdicția primită la Wimbledon, însă rusoaica a spus că nimic din ce au pătimit tenismenii ruși nu se poate compara cu oamenii care au suferit și suferă în Ucraina: "Ei bine, totul e un gunoi. Și mă sperii și eu de asta. Și prin ce trec oamenii de acolo sau oamenii care au rude și prieteni acolo, în Ucraina... Chiar și acum în Rusia, în Belgorod. Nu-mi pot imagina prin ce trec ei.
Dacă ar fi ceva ce am putea face ca să oprim asta... Măcar o fracțiune de procent... Doar pentru a opri, nu pentru a influența opiniile oamenilor, ci pentru a opri. La naiba, fără ezitare, aș face tot ce depinde de mine. Dar, din păcate, este imposibil", a mai spus Daria Kasatkina, trezind fără doar și poate niște opinii contradictorii în țara natală.
Tenis
Kasatkina, pusă la zid de Trefilov! Afirmații absurde despre homosexualitate & schimbarea cetățeniei
20/07/2022 LA 12:38
Tenis
Rusia, pe un butoi de pulbere! Andrey Rublev vrea să-și schimbe cetățenia: "E singura modalitate!"
19/07/2022 LA 12:17