În vârstă de 28 de ani, sportiva care din 2015 a ales să reprezinte Australia în detrimentul Rusiei are parte de un moment neplăcut. Pe o autostradă, în drumul spre Berlin, unde va participa la un turneu pe iarbă, portbagajul suspendat al maşinii pe care o folosea pentru deplasare s-a deschis. Sportiva şi-a pierdut mai multe obiecte importante, printre care şi perechile de adidaşi special concepuţi pentru iarbă.
"E amuzant dar în acelaşi timp nu prea, pentru că nu am nicio pereche de adidaşi pentru iarbă când voi juca sâmbătă. Rugaţi-vă pentru mine", a scris Saville într-o postare pe contul de Twitter, în care povesteşte păţania neaşteptată şi prezintă eticheta unei alte perechi, pentru ca eventualii prieteni virturali să ştie ce mărime să îi trimită.
Wimbledon
Iga Swiatek, out de la Wimbledon! Poloneza a făcut un meci dezastruos contra lui Alize Cornet
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Saville se pregăteşte de Wimbledon, acolo unde sper ă să repete performanţa din 2018, când a ajuns până în turul 3. Cea mai bună performanţă a sa într-un Grand Slam a venit însă la Australian Open, unde a atins faza optimilor în două rânduri (2016 şi 2017).
Turneul de la Wimbledon va fi în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player, în perioada 27 iunie - 10 iulie.
Wimbledon
Simona Halep, elogiată în presa poloneză, după victoria fulger cu Frech: "A jucat perfect"
ACUM 28 MINUTE
Wimbledon
Coco Gauff - Amanda Anisimova - Wimbledon Rezumat
ACUM 28 MINUTE