Antrenorul australian din echipa Simonei Halep, Darren Cahill, este de părere că întrecerea feminină este mai atractivă decât cea masculină, afirmând că în ATP trofeele sunt împărţite practic între ''cei trei mari'', sârbul Novak Djokovic, elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal.
Tehnicianul de la Antipozi a precizat că în circuitul WTA au apărut în ultimul timp jucătoare tinere, de mare valoare, care au cucerit trofee importante, precum australianca Ashleigh Barty, americanca Sofia Kenin sau canadianca de origine română, Bianca Andreescu, ceea ce nu se poate spune despre întrecerea băieţilor, care este dominată de ani întregi de Djokovic, Federer și Nadal.

Darren Cahill, convins că circuitul feminin e mai interesant

Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM O ORĂ
''Cred că la fete întrecerea este mai 'sănătoasă' ca oricând. Avem personalităţi diferite, multe naţionalităţi reprezentate, este o luptă foarte strânsă în top 10. Competiţia creşte ca valoare într-un mod minunat, este într-o situaţie foarte bună. Faptul că vedem diferite câştigătoare în competiţia feminină este un lucru benefic'', a spus Cahill.
El şi-a exprimat speranţa că aceasta situaţie se va regăsi în viitor şi în circuitul ATP: ''Sperăm să vedem că acest lucru se va întâmpla şi la băieţi, în ciuda faptului că acum Djokovic, Nadal sau Federer câştigă cam la fiecare săptămână. Am vrea ca jucători din generaţia tânără să vină puternic din urmă şi să câştige trofee'', a mai punctat Cahill.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 21 ORE
Tenis
Darren Cahill, antrenorul Emmei Răducanu? Ce a spus Simona Halep despre posibila colaborare
ACUM O ZI