Antrenorul australian din echipa Simonei Halep, Darren Cahill, este de părere că întrecerea feminină este mai atractivă decât cea masculină, afirmând că în ATP trofeele sunt împărţite practic între ''cei trei mari'', sârbul Novak Djokovic, elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal.
Tehnicianul de la Antipozi a precizat că în circuitul WTA au apărut în ultimul timp jucătoare tinere, de mare valoare, care au cucerit trofee importante, precum australianca Ashleigh Barty, americanca Sofia Kenin sau canadianca de origine română, Bianca Andreescu, ceea ce nu se poate spune despre întrecerea băieţilor, care este dominată de ani întregi de Djokovic, Federer și Nadal.

Darren Cahill, convins că circuitul feminin e mai interesant

Tenis
Simona Halep și mentorii din carieră: Diferența dintre Mouratoglou și Cahill, explicată de Wilander
25/08/2022 LA 11:00
''Cred că la fete întrecerea este mai 'sănătoasă' ca oricând. Avem personalităţi diferite, multe naţionalităţi reprezentate, este o luptă foarte strânsă în top 10. Competiţia creşte ca valoare într-un mod minunat, este într-o situaţie foarte bună. Faptul că vedem diferite câştigătoare în competiţia feminină este un lucru benefic'', a spus Cahill.
El şi-a exprimat speranţa că aceasta situaţie se va regăsi în viitor şi în circuitul ATP: ''Sperăm să vedem că acest lucru se va întâmpla şi la băieţi, în ciuda faptului că acum Djokovic, Nadal sau Federer câştigă cam la fiecare săptămână. Am vrea ca jucători din generaţia tânără să vină puternic din urmă şi să câştige trofee'', a mai punctat Cahill.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Tenis
Sinner l-a cucerit total pe Darren Cahill! Cu ce fost elev l-a comparat australianul pe italian
01/08/2022 LA 13:38
Tenis
Darren Cahill are 2 elevi! Australianul colaborează cu Jannik Sinner, dar și cu Amanda Anisimova
21/07/2022 LA 15:03