La scorul de 6-5 pentru Pablo Carreno-Busta, în primul set, Djokovic s-a enervat după ce a pierdut un punct și a trimis mingea, fără să se uite, în zona din spatele său. Din greșeală, sârbul a nimerit în plină figură un arbitru de linie. Femeia n-a mai putut să respire preț de câteva secunde, iar medicii au intervenit de urgență.
După ce arbitrul și-a revenit, Djokovic a discutat minute în șir cu oficialii turneului, iar în final s-a luat hotărârea ca sârbul să fie descalificat. Partida a fost comentată în direct și de Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep. Australianul este analist pentru ESPN și a vorbit despre gestul lui Djokovic.
Tenis
Iga Swiatek a surprins pe toată lumea în 2022. Dezvăluirea antrenorului polonezei: "Nu mă așteptam!"
ACUM 2 ORE

Darren Cahill, după ce Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open: ”Alții au fost eliminați pentru mai puțin!”

Darren Cahill consideră că arbitrii au procedat corespunzător: ”Alți jucători au fost eliminați pentru mai puțin. Cred că arbitrul a luat decizia corectă”.
”Nu trebuie să conteze cine este jucătorul sau ce loc ocupă în clasament. A fost o decizie bună. Nu există loc de îndoială. Vă garantez că orice jucător care se uita știa că Nole va fi eliminat”, a precizat Cahill.
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
ACUM 2 ORE
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 3 ORE