Novak Djokovic pare de neoprit în 2021. Marele campion sârb a cucerit Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, doborând record după record în tenisul mondial masculin. Nole a transmis că vrea să obțină medalia de aur la Jocurile Olimpice și să câștige și marele trofeu la US Open, ultimul turneu major al anului.
Dacă ar reuși asta, liderul mondial din ATP ar deveni primul tenismen din istoria tenisului mondial masculin care cucerește toate cele 4 titluri de Grand Slam și medalia de aur la Jocurile Olimpice în același an. Sârbul merge la Tokyo în poziția de mare favorit la câștigarea medaliei de aur, în timp ce lista retragerilor se mărește pe zi ce trece.

Darren Cahill crede că Nadal îl poate opri pe Djokovic din a câștiga tot în 2021

Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 12 ORE
Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit de curând un interviu pentru ESPN în care a precizat că singurul jucători care-l poate opri pe Djokovic din a cuceri toate titlurile majore puse în joc în 2021 este Rafael Nadal, jucător pe care sârbul l-a învins în semifinalele de la Roland Garros.
"Nadal va încerca fără doar și poate să-l oprească pe Djokovic. Dacă va reuși cineva să-l oprească pe Novak, atunci este Rafa. Nadal iubește să joace la New York. Îi plac condițiile de joc, modul în care sare mingea și a avut mult succes acolo de-a lungul timpului. Va juca la Cincinnati, apoi la Washington. Se va pregăti bine pentru US Open și va încerca să-l oprească pe Djokovic", a spus Cahill pentru ESPN.

NOVAK DJOKOVIC, SINGURUL MEMBRU "THE BIG 3" CARE MERGE LA JOCURILE OLIMPICE DE LA TOKYO

Novak Djokovic a plecat ieri spre Tokyo pentru a participa la Jocurile Olimpice. Sârbul este singurul membru din grupul select "The Big 3". Rafael Nadal a anunțat încă după Roland Garros că nu va merge la Tokyo, iar Roger Federer a luat această hotărâre după turneul de Grand Slam de la Wimbledon.
Medalia de aur rămâne pentru Djokovic unul dintre puținele decorații în tenis care-i lipsesc. La prima ediție la care a participat, în 2008, Nole a obținut medalia de bronz. Patru ani mai târziu, la Londra, Nole a terminat pe locul al 4-lea. Favorit la medalia de aur la Rio, sârbul a fost eliminat încă din primul tur de Juan Martin del Potro.
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 18 ORE
Australian Open
Swiatek, în semifinale la Australian Open. Meciul cu Sorana Cîrstea a ajutat-o enorm
ACUM 21 ORE