"Muncă din greu, distracție și o prietenie ca-n familie", transmit australienii pe Twitter, atașând un material video de aproape șapte minute în care este prezentată arta de a antrena prin metoda folosită de Darren Cahill cu dubla campioană de Grand Slam din România. În videoclip apare și Martina Navratilova, care spune că principal atribuție a antrenorului, aceea de a-și păstra jucătorul încrezător, este îndeplinită pe deplin de Darren Cahill în parteneriatul pe care-l are cu Simona.
Tehnicianul australian din echipa Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre cât este de greu să fii antrenor în tenis, punând accent pe aspectul financiar.
Tenis
Simona Halep împlinește 30 de ani! Cum a fost anul 2021 pentru sportivă și ce urmează pentru ea
ACUM 14 MINUTE
Să fii antrenor în tenis este greu, trebuie să-ți lași familia, ești mereu plecat pentru 30/35/40 de săptămâni pe an, depinzi tot timpul de performanțele elevului tău care determină practic câți bani câștigi. Multe decizii se iau la o înfrângere. Nu e ca în NBA sau AFL, acolo unde semnezi un contract pe un an sau doi. În tenis fiecare săptămână contează – Darren Cahill
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
25/09/2021 LA 06:40
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20