Tehnicianul australian din echipa Simonei Halep, Darren Cahill, a dezvăluit semnul prin care reușește să o liniștească pe eleva lui în meciurile oficiale. Românca este cunoscută pentru firea explozivă și adesea când lucrurile nu merg în direcția ei are ieșiri nervoase. Darren a vorbit despre modalitatea prin care o face pe Simona să se liniștească.
Darren a precizat că înțelege reacțiile nervoase ale Simonei și le consideră descătușări în momentele tensionate ale partidelor disputate de ea în circuit. Australianul a dezvăluit că cei doi au stabilit un semn prin care Simona știe că a întrecut măsura și are nevoie să se liniștească.

Modalitatea prin care Cahill o liniștește pe Simona Halep

Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 2 ORE
"Singurul semnal pe care îl am cu Simona este atunci când gesticulează prea mult către mine, îmi pun ochelarii și înțelege că trebuie să tacă din gură", a spus Darren Cahill într-un interviu acordat în Australia.
Pentru Simona Halep urmează turneul de la Dubai, acolo unde s-a și pregătit în extrasezon, pentru turneul Dubai Duty Free, de categorie Premier. Competiția din Emiratele Arabe Unite va avea loc între 17-22 februarie. Simona s-a impus la Dubai în 2015, după o finală disputată în compania Karolinei Pliskova. Mai apoi, Simo va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5, în perioada 23-29 februarie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 3 ORE
Australian Open
Mesajul postat de Simona Halep după eliminarea de la Australian Open! "Tot respectul pentru tine"
ACUM 4 ORE