Simona Halep a anunțat la finalul lunii septembrie pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat la acel moment un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 12 ORE

Darren Cahill a revenit la antrenamente alături de fiica lui, Tahlia

Darren Cahill s-a aflat în izolare preț de mai multe zile, iar acum este în sfârșit în Australia alături de familie. Tehnicianul a revenit la antrenamente după despărțirea de Simona Halep. Cahill a public pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de "noua elevă", fiica lui, Tahlia.
Antrenorul de la Antipozi are doi copii: Tahlia (17 ani) și Benjamin (20), iar amândoi practică sportul alb. Se pare că unul dintre motivele pentru care s-a despărțit de comun acord de Simona Halep a fost să petreacă mai mult timp alături de cei 2 copii ai săi. Simona Halep a reacționat și a comentat la postarea cu pricina, dubla campioană de Grand Slam publicând un emoticon în formă de inimă.
Este cunoscut faptul că Simona Halep și Tahlia, fiica lui Darren Cahill, au o relație de prietenie foarte frumoasă. De altfel, Darren a dezvăluit că fiica sa, Tahlia, a plâns când a anunțat-o la finalul lui 2018 că nu o va mai antrena pe româncă (prima dată când cei doi s-au separat): "Simona a fost adoptată de familia mea, să fiu sincer. Fiica mea a început să plângă în momentul în care i-am spus că nu o să mai fiu antrenorul lui Simo. I-am spus "voi fi acasă cu tine". Simo e parte din familia noastră", a spus Cahill la acel moment.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44