Mai multe jucătoare de top din WTA, inclusiv nr. 1 mondial, Ashleigh Barty și campioana en-titre Bianca Andreescu au anunțat că nu vor participa la ediția din acest an a US Open din cauza pandemiei de coronavirus.
Simona Halep a declarat anterior că nu este sigură că va participa la Flashing Meadows, însă numele romanâncei rămâne pe listele oficiale.
Tenis
Ce crede Rafael Nadal despre șansele lui Djokovic să câștige cele mai multe titluri de Grand Slam
ACUM 12 ORE

Darren Cahill despre participarea Simonei Halep la US Open

”Trebuie să privim lucrurile din perspectivă, în contextul în care din ce în ce mai multe jucătoare se retrag de la US Open, mai multe decât bărbații. Cred că 17 din top 100 s-au retras până acum. Nu știm ce va face Simona. Sentimentul meu este că are mari ezitări privind participarea la New York, dar vom aștepta să vedem care este decizia”, a afirmat Cahill.
”Dar la bărbați doar nouă din top 100 s-au retras și în mod normal avem în jur de 10-11 care nu joacă la un Grand Slam”, a adăugat el.
”Ok, nu îl avem pe Nadal, dar va fi Djokovic și dacă ne gândim, au fost câteva turnee în 2016, 2017, în care nu am avut Nadal, Federer, Wawrinka, del Potro, Milos Raonic, Nishikori, Murray... și cu toate acestea turneele au mers mai departe”, a precizat Cahill.
Tenis
Shuai Peng a vorbit din nou, prin apel video, cu oficialii CIO! Cum se simte sportiva
ACUM 15 ORE
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 19 ORE