”ATP, WTA și ITF vor fi toate reunite și vom avea un comisar al tenisului care va supraveghea turneele bărbaților și ale femeilor, Fed Cup, Cupa Davis, Jocurile Olimpice și evenimentele mai mici organizate de ITF și WTA. Acest for ar avea o putere uriașă. Ar fi bine ca un jucător de tenis să știe că deciziile sunt luate în spiritul jocului”, a declarat Cahill, conform Tennis365.
Roger Federer a cerut miercuri unirea circuitului ATP cu cel WTA. ”Mă gândeam... oare sunt singurul care crede că acum este momentul ca tenisul masculin și feminin să fie unite și să acționeze ca unul singur”, a scris câștigătorul a 20 de titluri de Grand Slam pe Twittter.
”Nu mă refer la unirea competițiilor pe teren, ci unirea celor două corpuri de conducere (ATP și WTA), cele care gestionează circuitele profesioniste”, a completat elvețianul.
J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
ACUM 3 ORE
Simona Halep i-a răspuns rapid elvețianului: ”Nu ești singurul!”, a scris campioana de la Wimbledon pe Twitter.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
ACUM 6 ORE
Tenis
Românul care a antrenat-o pe Emma Răducanu, dezvăluiri savuroase: "Mi-a cerut să vorbim în română"
ACUM 6 ORE