Darren Cahill a revenit la antrenamente cu noua elevă. Este vorba despre Amanda Anisimova, o jucătoare privită cu mari șanse să facă legea în circuit în anii următori. Aflată la Melbourne pentru turneul Melbourne Summer Set 2, Amanda Anisimova a dezvăluit că l-a contactat pe Darren Cahill încă din presezon: "De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor", a spus Amanda Anisimova la Melbourne.
Se pare că pentru jucătoarea de 20 de ani rezultatele încep deja să apară de când lucrează cu Darren Cahill, asta pentru că s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 2, după ce a trecut de Daria Kasatkina în minimum de seturi. Anisimova, aflată acum pe locul 78 WTA, a ocupat cea mai înaltă poziție în octombrie 2019, locul 21. Până la 20 de ani, Anisimova a cucerit un singur titlu în circuitul WTA, la Bogota, în 2019.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 10 ORE

Darren Cahill a început să lucreze cu Amanda Anisimova

Simona Halep a anunțat la finalul lunii septembrie pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat la acel moment un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE