A treia jucătoare a lumii a renunțat la mai multe competiții pentru a continua recuperarea la spate și umăr. Cel mai recent, Simona Halep a renunțat la întâlnirea dintre România și Italia din Fed Cup, programată pe 16 și 17 aprilie la Cluj. Luni, Darren Cahill a ajuns la București, acolo unde a fost întâmpinat de sportiva din Constanța chiar pe terenul de tenis. Cei doi s-au fotografiat pe un teren de zgură.
În compania fotografiei cu pricina, Simona i-a transmis lui Darren un mesaj: "Bine ai revenit în cea mai bună țară din lume, D! Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare. Astăzi a fost o zi bună", a transmis Simona Halep pe contul personal de Instagram. Replica australianului nu a întârziat să apară: "Faptul că tatăl tău mi-a dat în mijlocul zilei un coniac a făcut să trec mai ușor peste diferența de fus orar", a transmis australianul.

Darren Cahill, fermecat de Simona Halep și România

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53
Aflat la București pentru pregătirea sezonului de zgură, Darren Cahill a stat de vorbă cu jurnaliștii și nu și-a putut ascunde aprecierea pentru eleva sa, dar nici față de România: "În România îmi plac cel mai mult oamenii. În realitate, românii sunt foarte asemănători cu australienii. Cei pe care îi cunosc m-au tratat foarte bine, este o ţară foarte relaxată. Cred că oamenii sunt la fel ca şi australienii, care suntem foarte departe de restul lumii, ne place să călătorim, ne place să ieşim din Australia, ne place să vorbim despre ţara noastră, despre cât de frumoasă este. Cred că şi românii sunt asemănători. Locurile voastre de la ţară sunt absolut senzaţionale".
Darren Cahill a răspuns și unei provocări inedite. Întrebat dacă ar putea trăi un an doar în România, iar Simona un an în Australia, Cahill a zâmbit, afirmând că Halep n-ar rezista mai mult de câteva săptămâni departe de țara noastră: "Ea ar ceda prima. Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea, aşa că ar rezista doar câteva săptămâni în Australia. Apoi ar lua lua un avion și s-ar întoarce direct în România", a declarat Cahill, potrivit Telekom Sport.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22