În plină pandemie de coronavirus, WTA și ATP au decis să înghețe clasamentele după ce sezonul competițional a fost suspendat, însă hotărârea celor două entități a creat confuzie în toate privințele. De pildă, Novak Djokovic ar putea să doboare recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe locul 1 ATP fără să joace niciun meci.
În acest moment, Novak Djokovic (32 de ani) a adunat un total de 281 de săptămâni petrecute pe locul de lider mondial, fiind la doar cinci săptămâni distanță de recordul lui Pete Sampras (48 de ani) și 29 de săptămâni de liderul Roger Federer (38 de ani, locul 4 ATP). Dacă ATP va decide ca această perioadă de suspendare va conta în această numărătoare, atunci Djokovic va câștiga cel mai probabil această cursă strânsă.

Darren Cahill, de partea sârbului în această controversă

Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
IERI LA 16:37
Brad Gilbert, în vârstă de 58 de ani, prietenul lui Darren Cahill, este de părere că: "Fanii lui Federer se vor supăra, dar Djokovic ar trebui să fie recompensat pentru săptămânile în care clasamentul e inghețat și el ocupă locul 1. A câștigat această poziție". De aceeași părere este și Darren Cahill: "Perioada aceasta ar trebui să fie contabilizată în favoarea lui Djokovic pentru că ar fi rămas oricum pe primul loc până la următorul turneu de Grand Slam. La fel și cu Ashleigh Barty".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
IERI LA 11:28
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
24/05/2022 LA 13:02