Simona Halep, cea mai bună tenismenă a României, s-a alăturat taberei tenismenelor care aleg să nu-și asume niciun risc și să nu facă deplasarea la New York, acolo unde se va organiza turneul de Grand Slam de la US Open. Anunțul sportivei noastre a venit la doar o zi după ce a cucerit titlul la Praga, acolo unde le-a învins pe Polona Hercog, Barbora Krejcikova, Magdalena Frech, Irina Begu și Elise Mertens.
Începând cu US Open 2010, campioana noastră s-a aflat pe tabloul principal la fiecare turneu de Grand Slam programat. Antrenorul australian din echipa Simonei Halep, Darren Cahill, care este de altfel prezent în SUA pentru a comenta evenimentul, a făcut o serie de dezvăluiri privind alegerea elevei lui privind US Open. Darren a declarat că este convins că Simona ar fi renunțat la el dacă ar fi presat-o să participe la US Open: “Nu aș rezista mult timp ca antrenor al Simonei dacă aș face asta!”, a spus Darren Cahill pentru postul Channel 9.

Simona Halep a luat decizia de a nu merge la US Open

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
Antrenorul australian al Simonei spune că înțelege decizia sportivei noastre, care se teme să călătorească în SUA în această perioadă. De altfel, Simona a spus de ceva timp că nu ar vrea să meargă la turneele din Asia și America în 2020: “Simonei îi lipsesc Grand Șlam-urile, dar decizia ei e de înțeles. Fiecare jucător are de făcut o decizie în prezent și oricare ar fi această merită să fie apreciat”, a spus Darren Cahill într-o discuție cu Brad Gilbert.
“Nu-i o problemă că va lipsi, chiar dacă putea avea o oportunitate anul acesta la US Open, unde a avut ceva dificultăți în ultimii ani. Se va pregăti din greu în acest săptămâni și va reveni la Roma, iar apoi va participa la Roland Garros”, a completat acesta. În afară de Praga, turneu câștigat de Simona, ea va mai juca anul acesta la turneele de la Roma și Roland Garros, ambele pe zgură.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
22/09/2021 LA 17:33