Simona Halep, cea mai bună tenismenă a României, s-a alăturat taberei tenismenelor care aleg să nu-și asume niciun risc și să nu facă deplasarea la New York, acolo unde se va organiza turneul de Grand Slam de la US Open. Anunțul sportivei noastre a venit la doar o zi după ce a cucerit titlul la Praga, acolo unde le-a învins pe Polona Hercog, Barbora Krejcikova, Magdalena Frech, Irina Begu și Elise Mertens.
Începând cu US Open 2010, campioana noastră s-a aflat pe tabloul principal la fiecare turneu de Grand Slam programat. Antrenorul australian din echipa Simonei Halep, Darren Cahill, care este de altfel prezent în SUA pentru a comenta evenimentul, a făcut o serie de dezvăluiri privind alegerea elevei lui privind US Open. Darren a declarat că este convins că Simona ar fi renunțat la el dacă ar fi presat-o să participe la US Open: “Nu aș rezista mult timp ca antrenor al Simonei dacă aș face asta!”, a spus Darren Cahill pentru postul Channel 9.

Simona Halep a luat decizia de a nu merge la US Open

Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 3 ORE
Antrenorul australian al Simonei spune că înțelege decizia sportivei noastre, care se teme să călătorească în SUA în această perioadă. De altfel, Simona a spus de ceva timp că nu ar vrea să meargă la turneele din Asia și America în 2020: “Simonei îi lipsesc Grand Șlam-urile, dar decizia ei e de înțeles. Fiecare jucător are de făcut o decizie în prezent și oricare ar fi această merită să fie apreciat”, a spus Darren Cahill într-o discuție cu Brad Gilbert.
“Nu-i o problemă că va lipsi, chiar dacă putea avea o oportunitate anul acesta la US Open, unde a avut ceva dificultăți în ultimii ani. Se va pregăti din greu în acest săptămâni și va reveni la Roma, iar apoi va participa la Roland Garros”, a completat acesta. În afară de Praga, turneu câștigat de Simona, ea va mai juca anul acesta la turneele de la Roma și Roland Garros, ambele pe zgură.
Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
ACUM 5 ORE
Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 6 ORE