Darren Cahill este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din tenis din lume și impactul sfaturilor sale s-au văzut în multe cazuri în ultimii ani, mai ales la Simona Halep, pe care a dus-o pe locul 1 WTA și alături de care a cucerit titlul de la Roland Garros din 2018. Australianul a început înainte de Wimbledon să colaboreze cu Jannik Sinner, italianul ajungând la All England Club în sferturile de finală, el fiind oprit acolo de revenirea excepțională a lui Djokovic de la 0-2 la seturi.
"A fost pentru a ne da o mână de ajutor mie și lui Simone Vagnozzi, a cărui muncă este fundamentală", a explicat Sinner despre gândul care a stat la baza angajării lui Cahill. "Ne-am concentrat foarte mult pe fizic. Ne-am întâlnit cu Darren înainte de Roland Garros și am început să lucrăm la Eastbourne, chiar dacă nu a mers foarte bine.Ideea pentru mine este să am mai multe informații, fără să fiu confuz. El se descurcă bine și eu sunt fericit".
CITEȘTE ȘI:
Plava Laguna Croatia Open Umag
Carlos Alcaraz, bulversat după finala pierdută cu Jannik Sinner: "Atunci nu am mai știut ce să fac!"
02/08/2022 LA 14:18

Jannik Sinner va deveni un "monstru" în ATP, datorită lui Darren Cahill

Jannik Sinner a confirmat, de asemenea, că intenționează să continue să lucreze cu Cahill pe termen lung, deoarece speră să continue să adauge și mai multă varietate jocului său. De asemenea, el vrea, totuși, să se asigure că nu pierde identitatea pe care jocul său o are deja: "Cel mai important lucru este să nu-mi pierd identitatea de jucător", a spus el.
"Sunt un jucător de tenis agresiv, cu loc de îmbunătățire în multe aspecte ale jocului. Cu Darren am început să lucrăm la serviciu, să schimbăm ceva, iar rezultatele, chiar dacă sunt deja la vedere, după părerea mea vor fi vizibile în lunile următoare. Ce jucător voi fi peste doi sau cinci ani nu știu, dar cu siguranță voi avea mai multe soluții decât astăzi și voi fi mai imprevizibil. Acesta este obiectivul. Este nevoie de timp pentru a pune în joc tot ceea ce simți la antrenamente. La Eastbourne am urcat o dată la fileu, în timp ce aici, în turul doi de la Wimbledon, cincizeci. Asta nu înseamnă că voi deveni un jucător de serviciu și voleu, ci doar că adaug lucruri la jocul meu. Concentrarea maximă va fi pe turneele americane, de la Cincinnati încolo, obiectivele sunt mărețe", a mai spus Sinner.
Tenis
Sinner l-a cucerit total pe Darren Cahill! Cu ce fost elev l-a comparat australianul pe italian
01/08/2022 LA 13:38
Tenis
Darren Cahill are 2 elevi! Australianul colaborează cu Jannik Sinner, dar și cu Amanda Anisimova
21/07/2022 LA 15:03