Antrenorul de la Antipozi a rămas impresionat de modul în care Halep a făcut tot ce depinde de ea pentru a-l convinge să se întoarcă. Anul trecut, Darren a vrut să stea aproape de familie și a renunțat la colaborarea pe care o avea cu marea noastră campioană. De altfel, Cahill considera că Simo a deprins deja toate mecanismele pentru a performa singură și nu credea că mai are nevoie de serviciile lui. Ca atare, insistența acesteia de a-l aduce înapoi pe australian nu a făcut altceva decât să îl măgulească pe marele tehnician.
"Simona Halep este o fată grozavă, e muncitoare și e autodidactă. Nu părea că mai are nevoie de mine ca antrenor. Chiar nu știu de ce m-a readus în echipă. În orice caz, o apreciez enorm", a spus Cahill pentru presa din Australia, conform ziare.com.

Cahill, despre cât de serioasă a fost Simona Halep în izolare

Australian Open
Simona Halep a dezvăluit ce așteptări are de la meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open
ACUM 13 MINUTE
Nu e prima oară când Darren Cahill, în general un antrenor extrem de pretențios, o laudă pe Simona Halep în această perioadă de izolare. Tehnicianul australian a dezvăluit de curând că a rămas uimit de cât de motivată e sportiva noastră şi de cât de bine s-a pregătit în ultima lună și jumătate; astfel, australianul nu a putut decât să o laude pentru profesionalismul fantastic de care dă dovadă.
"Simona este incredibilă, este foarte motivată! A făcut o mulţime de antrenamente în România. În plus, este şi Arti acolo care o ajută să-şi păstreze ritmul. Nu a putut merge pe teren, dar nu este îngrijorător. A fost grozavă până acum, a efectuat recuperarea foarte bine. Este nerăbdătoare să joace din nou. A lucrat din greu, a făcut exerciţii tot timpul. Sunt cu adevărat norocos că lucrez cu o jucătoare atât de profesionistă precum Simona", a spus Darren Cahill acum aproximativ două săptămâni.

Darren Cahill, omul cheie în cariera Simonei Halep

Cea mai bună jucătoare de tenis a României a început colaborarea cu Cahill în 2015, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul de la Antipozi în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători. Alături de australian, Simona Halep a bifat cele mai importante obiective pe care și le setase odată ce a pătruns în elita tenisului mondial: să ajungă lider mondial și să cucerească un titlu de Grand Slam. Între timp, românca a acumulat pe prima poziție 64 de săptămâni și a cucerit două titluri majore în carieră, însă primul succes nu se uită niciodată, așa cum susține și Nike.
Alături de Cahill, Roland Garros 2018, Simona obținea cea mai dulce victorie a carierei, după o finală disputată cu americanca Sloane Stephens. După două finale pierdute la Paris, Simona a reușit până la urmă să câștige trofeul mult visat, totul sub îndrumarea lui Darren Cahill. De altfel, chiar dacă nu a mai fost în mod oficial alături de ea, australianul a continuat să o urmărească pe Simona, să meargă la unele antrenamente cu echipa actuală și să-i ofere sfaturi prețioase. La Wimbledon, Darren a fost și el prin preajmă, iar Simona nu a uitat nicio clipă să menționeze acest fapt.
Chiar dacă echipa Simonei a format un tot unitar în vederea succesului ei, Darren Cahill a reușit să o ducă pe jucătoarea din Constanța la un alt nivel în tenisul mondial feminin, să fie lider mondial, să fie campioană de Grand Slam și să constituie în permanență un real pericol pentru rivalele din circuit.
Alături de australian, Simona a bifat mai multe rezultate notabile pentru cariera ei: 2015: Miami (semifinale), Stuttgart (semifinale), Roma (semifinale), Rogers Cup (Toronto, semifinale), Cincinnati (finalistă), US Open (semifinale); 2016: Madrid (câștigătoare), Wimbledon (sferturi), București (campioană), Rogers Cup (Montreal, campioană), Cincinnati (semifinale);2017: Stuttgart (semifinale), Madrid (campioană), Roma (finalistă), Roland Garros (finalistă), Wimbledon (sferturi), Rogers Cup (Toronto, semifinale), Cincinnati (finalistă), Beijing (finalistă, a devenit numărul unu mondial); 2018: Shenzhen (câștigătoare), Australian Open (finalistă), Indian Wells (semifinalistă), Roma (finalistă), Roland Garros (câștigătoare), Rogers Cup (Monteal, câștigătoare), Cincinnati (finalistă).
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Alize Cornet, înainte de meciul cu Simona Halep de la Australian Open 2022: "Nici nu vreau să știu!"
ACUM 4 ORE
Australian Open
Halep, întrebată în ce relații a rămas cu Darren Cahill. Anunțul total neașteptat făcut de Simo
ACUM 5 ORE