Parisul este locul în care a început marea aventură a Simonei Halep în tenisul mondial de vârf. În 2008, constănţeanca reuşea să se impună la junioare, după o finală 100% românească, pentru ca ulterior să îşi treacă numele cu litere de aur în cartea de onoare a celebrei competiţii, la senioare.
Simona a pierdut două finale - cu Sharapova şi Ostapenko -, pentru ca într-un final, în 2018, să se impună în primul său Grand Slam al carierei, pe zgura pariziană, după un ultim act cu Sloane Stephens.
Între timp, marea noastră campioană a câştigat şi Wimbledonul, dar Roland Garros rămâne cu siguranţă în inima sa, mai ales că pe suprafaţa roşie se simte cel mai bine şi e aproape imposibil de învins.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Competiţia din capitala Franţei trebuia să fie transmisă în direct de Eurosport între 24 mai şi 7 iunie, dar pandemia de coronavirus a făcut imposibil ca turneul să se desfăşoare acum. Prilej pentru Darren Cahill să îşi exprime regretul, dar şi să îşi manifeste speranţa că acesta va putea să se desfăşoare în toamnă.
"Ca o lovitură în stomac, alarma mea din calendar mi-a adus aminte că Roland Garros era programat să înceapă astăzi. Unul dintre cele mai mari evenimente, într-unul din cele mai mari oraşe. Sper să ne vedem în septembrie/octombrie", a scris Cahill, pe Twitter.
Pentru a acoperi golul uriaș pe care turneul atât de îndrăgit de fanii tenisului din România, Roland Garros, l-a lăsat în calendarul competițional din tenis, Eurosport vine în sprijinul suporterilor cu un nou concept de program - You Say, We Play.

Veşti bune pentru Simona Halep de la Roland Garros

Organizatorii au stabilit ca Roland Garros să înceapă pe 20 septembrie, însă în acest moment nimic nu este clar, guvernul francez urmând a îşi da ok-ul cu privinţă la posibilitatea desfăşurării turneului.
Totuşi, în acest moment, există o serie de premise că această competiţie va avea loc, lucru subliniat şi de Guy Forget, directorul turneului.
"În acest moment, semnalele sunt pozitive. În săptămânile următoare se deschid restaurantele şi barurile. Nu ştim ce se va întâmpla într-o lună sau două. Ne vom adapta oricărei cerinţe a guvernului. Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm ca Roland Garros să aiba loc şi să se desfăşoare în circumstanţe favorabile", a declarat directorul Guy Forget, într-un interviu preluat de BBC.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02