All England Club este locul în care Simona Halep a scris istorie anul trecut, atunci când a câștigat șapte meciuri cedând un singur set, chiar împotriva compatrioatei ei, Mihaela Buzărnescu. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a determinat pe organizatori să anuleze ediția din acest an, motiv pentru care Simona va fi campioană en-titre pentru doi ani la rând.
Competiţia din capitala Marii Britanii trebuia să fie transmisă în direct de Eurosport între 29 iunie şi 12 iulie, dar pandemia de coronavirus a făcut imposibil ca turneul să se desfăşoare așa cum era programat. Prilej pentru Darren Cahill să îşi exprime regretul, dar şi să transmită, așa cum au făcut-o și organizatorii, că așteptarea pentru ediția din 2021 va merita.
Ziua 1 a Wimbledon. Câteva dintre fotografiile mele dinainte de turneu și din prima zi a turneului de anul trecut. Așa cum Wimbledon spune, va merita așteptarea… - Darren Cahill, pe contul personal de Instagram
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep, campioana Wimbledon 2019

Nu numai că a câștigat în 2019 marele trofeu la Wimbledon, dar maniera în care a făcut-o va rămâne pentru totdeauna în istorie și în amintirea colectivă. Pe deasupra modului în care a dominat partida și a făcut din arena centrală de la All England Club un loc magic, Simona a învins-o în ultimul act pe cea mai titrată jucătoare de tenis aflată în activitate, Serena Williams.
Campioana noastră a evoluat perfect, a jucat ca la carte, cu servicii perfect plasate, în forță, producând doar trei (!!!) greșeli neforțate în tot meciul. A alergat pe tot terenul, a fost prezentă la fiecare punct și și-a pus adversara de fiecare dată în ipostaze extrem de incommode. După doar 55 de minute, Simona a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei, scor 6-2, 6-2, după probabil cel mai bun meci al carierei.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02