All England Club este locul în care Simona Halep a scris istorie anul trecut, atunci când a câștigat șapte meciuri cedând un singur set, chiar împotriva compatrioatei ei, Mihaela Buzărnescu. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a determinat pe organizatori să anuleze ediția din acest an, motiv pentru care Simona va fi campioană en-titre pentru doi ani la rând.
Competiţia din capitala Marii Britanii trebuia să fie transmisă în direct de Eurosport între 29 iunie şi 12 iulie, dar pandemia de coronavirus a făcut imposibil ca turneul să se desfăşoare așa cum era programat. Prilej pentru Darren Cahill să îşi exprime regretul, dar şi să transmită, așa cum au făcut-o și organizatorii, că așteptarea pentru ediția din 2021 va merita.
Ziua 1 a Wimbledon. Câteva dintre fotografiile mele dinainte de turneu și din prima zi a turneului de anul trecut. Așa cum Wimbledon spune, va merita așteptarea… - Darren Cahill, pe contul personal de Instagram
Tenis
Simona Halep a dat verdictul! Legătura Emmei Răducanu cu România, indestructibilă: "Au adoptat-o!"
ACUM 15 ORE

Simona Halep, campioana Wimbledon 2019

Nu numai că a câștigat în 2019 marele trofeu la Wimbledon, dar maniera în care a făcut-o va rămâne pentru totdeauna în istorie și în amintirea colectivă. Pe deasupra modului în care a dominat partida și a făcut din arena centrală de la All England Club un loc magic, Simona a învins-o în ultimul act pe cea mai titrată jucătoare de tenis aflată în activitate, Serena Williams.
Campioana noastră a evoluat perfect, a jucat ca la carte, cu servicii perfect plasate, în forță, producând doar trei (!!!) greșeli neforțate în tot meciul. A alergat pe tot terenul, a fost prezentă la fiecare punct și și-a pus adversara de fiecare dată în ipostaze extrem de incommode. După doar 55 de minute, Simona a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei, scor 6-2, 6-2, după probabil cel mai bun meci al carierei.
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
IERI LA 15:50
Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
23/10/2021 LA 09:17