Antrenorul român din echipa Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, a vorbit, în direct la Digi Sport, despre cum decurg antrenamentele elevei lui și ce părere are Darren Cahill despre sesiunile de pregătire organizate în București, la Academia din Herăstrău: Artemon Apostu-Efremov este în prezent un membru important din stafful Simonei Halep: "De când mă aflu în echipa Simonei observ aportul imens pe care l-a avut (n.r Darren Cahill) în dezvoltarea Simonei. Comunică foarte ușor, foarte direct, vede foarte bine lucrurile și știe cum să transmită mesajul eficient”.
“Săptămâna trecută toate antrenamentele au fost în direct pentru Darren, am pus sistemul video în funcțiune. Ne mai dă feedback în timpul antrenamentului pe WhatsApp. E încântat că Simona stă pe teren, că se simte bine și are șansa să lucreze pe zgură, afară. În Australia e sezonul ploios, practic iarna, și zicea că e o vreme foarte frumoasă la noi. La el e frig și bate vântul", a spus Artemon Apostu-Efremov în direct la Digi Sport.

Cum o monitorizează Darren Cahill pe Simona Halep la antrenamente din Australia

Australian Open
Simona Halep - Magdalena Frech, LIVE TEXT de la ora 5.30, în turul 1 la Australian Open 2022
ACUM 16 MINUTE
Odată ce sportiva noastră a revenit pe terenul de tenis, ea a fost monitorizată de la distanță de tehnicianul său din Australia, prin intermediul unui sistem de ultimă generație. Aflat în autoizolare în Australia, Darren Cahill a găsit deja o modalitate perfectă de a o monitoriza pe eleva lui la antrenamentele care au fost reluate odată ce măsurile de relaxare au fost implementate în țara noastră.
Pentru că nu poate fi alături de sportiva noastră la sesiunile de pregătire, Darren a trimis un aparat sofisticat prin care-i va putea urmări antrenamentele Simonei. Campioana noastră este însoțită la sesiunile de pregătire din România de Artemon Apostu-Efremov: "Mulțumesc, PlaySight, pentru transportul sistemului GO în România. Așa pot urmări sesiunile de pregătire cât timp mă aflu în carantină în Australia. Mi-a plăcut mult pumnul strâns de la finalul raliului, Simona! Nu te schimba niciodată, antrenează-te cu un scop! Grozavă muncă", a scris Darren Cahill pe Instagram.

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 13 ORE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 13 ORE